Delite:

V Kranju bo v času zimskih počitnic, med 17. in 23. februarjem 2020, omogočenih veliko različnih aktivnosti za otroke. Te bodo raznoliko tematsko obarvane, tako da se bo menda našlo nekaj prav za vsakega.

Kot vsako leto v Ledeni dvorani omogočajo počitniško drsanje, in sicer

  • od ponedeljka do petka od 10. do 12. ure
  • v soboto od 16.30 do 18.00
  • ter v nedeljo od 10. do 11.30

Montažno drsališče na Slovenskem trgu bo obratovalo vsak dan od 9. do 21. ure oz. glede na ugodne vremenske razmere.

Za vse, ki komaj čakate poletne počitnice in morje, lažje čakanje ponuja Zavod za šport. Med zimskimi počitnicami se vsak dan (med 17. in 23. februarjem 2020)

  • od ponedeljka do petka med 11. in 13. uro

lahko zabavate s Počitniškim čofotanjem na pokritem otroškem bazenu. V okviru dogodka bodo organizirane štafetne igre, vaterpolo, vodne igre, hoja po vodni preprogi in drugi vodni športi. Dogodek je sicer plačljiv, več o tem si lahko preberete na spletni strani Zavoda za šport Kranj Počitniška čofotanja

Aktivne, zabavne in pestre počitniške urice bo ponujal tudi Dnevni center za mlade in družine Škrlovec, ki med drugim vabi na kuharsko delavnico in na delavnico borilno-plesnih veščin AIKIDO. Poleg tega vabijo na športno-plezalni dan v gibalni center Bolder scena, kjer poleg plezanja ne bo manjkalo pilatesa in joge. Za zaključek počitnic pa vabijo tudi na drsanje v Ledeno dvorano. Prijave in podrobnejše informacije si lahko pogledate na Zimske počitnice v Škrlovcu

Med zimskimi počitnicami v ponedeljek dopoldne (17. februar 2020) vabi tudi Medgeneracijski center Kranj na LEGO delavnico – robotika za otroke. Več informacij boste našli na njihovem FB profilu. Stolp Pungert pa ponuja zimsko počitniško varstvo, kjer bodo otroci v družbi njihovih »motovilčic« kuhali, se igrali in ustvarjali. Varstvo je proti plačilu in namenjeno otrokom od 4. do 12. leta starosti. Potrebne so prijave na info@pungert.si.

Za vse otroke bodo poskrbeli tudi v Mestni knjižnici Kranj, kjer za vse dni med počitnicami pripravljajo zimsko računalniško šolo z delavnico Naredi svojo risanko ter LEGO robotiko. Podrobnejši program si lahko preberete na Mestna knjižnica Kranj.

Vir informacij: Katja Štruc, Vodja Kabineta župana, MO Kranj
Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Delite:
Advertisements