web analytics
4. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Zdrsnil na cesti na Vršič

Za razliko od prejšnjih 24 ur so v zadnjem dnevu gorenjski reševalci / gasilci imeli kaj početi. Intervencije so se vrstile ves dan po vsem širnem področju, ki ga z objavami na tem portalu pokrivamo. Pa si poglejmo:

Ob 7.05 so v ulici Ivana Krivca v Kranjski Gori gasilci PGD Kranjska Gora nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Ob 10.54 se je v podjetju Acroni, cesta Borisa Kidriča, naselje Koroška Bela, občina Jesenice, izlila voda pod brusilnim strojem v obratu Jeklarna in zalila kletne prostore. Gasilci GARS Jesenice so s pomočjo potopne črpalke vodo izčrpali iz kleti.

Ob 11.25 je na cesti na Vršič v Kranjski Gori, osebno vozilo zdrsnilo iz vozišča. Gasilci GARS Jesenice so vozilo s pomočjo vitla izvlekli in postavili nazaj na cesto. Poškodovanih ni bilo.

€ 22,06 – 22,75
Posebna ponudba: 30 kosov obraznih antibakterijskih mask

Ob 13.17 je bila na Cesti maršala Tita na Jesenicah, v stanovanjskem objektu, obnemogla oseba. Gasilci GARS Jesenice so s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje in omogočili vstop reševalcem NMP Jesenice.

Ob 13.27 so na Murnovi ulici, občina Mengeš, gasilci PGD Mengeš, nudili pomoč pri prenosu bolnika do reševalnega vozila.

Ob 16.54 so bili na potoku Olševek opaženi naftni madeži. Gasilci GARS Kranj so na vodotok postavili vpojna črevesa, pivnike in preprečili nadaljnje onesnaževanje.

Ob 17.41 so na Gradiški cesti v Lukovici, gasilci PGD Lukovica pogasili dvesto kvadratnih metrov suhe trave.

Ob 21.15 je na cesti Želodnik – Drtija, občina Moravče, osebno vozilo zaradi trka v srno zapeljalo na breg in se prevrnilo. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče, preprečili iztekanje goriva, posuli razlite tekočine po vozišču, vozilo postavili nazaj na kolesa ter nudili pomoč delavcem avto vleke in policiji z razsvetljavo.

Vir informacij: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
7 min read
3 min read
2 min read