Delite:

Zlata lisica bo v teh dneh ponovno na obisku v Kranjski Gori. Najboljše slalomistke in veleslalomistke sveta bodo v prihajajočem vikendu tekmovale na Vitranški strmini. Lepo vreme, ki je napovedano za konec tedna, bo v Kranjsko Goro prav gotovo privabilo veliko število obiskovalcev in navijačev.

Slednji se bodo lahko že dan pred začetkom 56. tekmovanja za Zlato lisico, v petek 14.02.2020 od 19.00 naprej zabavali na Lisičkinem après ski žuru z glasbenim gostom Ladom Piljo (Lepi Dasa).

Za soboto 15. 02. 2020 pa so organizatorji v Alpski vasici ob 19. uri pripravili nostalgično obarvan dogodek, ki so ga poimenovali Zabava Zlate lisice.

Začetki Zlate lisice segajo v daljno leto 1964, ko je bila Slovenija še del bivše skupne države Jugoslavije. Z glasbeno skupino Yugo nostalgica se bomo nostalgično ozrli v tiste čase. Yugonostalgica bodo preigravali yugo-rock uspešnice, vse od trših kitarskih ritmov rock skupine Psihomodo-Pop do nežnih romantičnih balad skupine Parni Valjak.

Kasneje pa bo z zvoki mešalke krmilo prevzel DJ Buchan – Klemen Bučan. Klemen Bučan se je s šovbiznisom prvič srečal na snemanju filma “Tu pa tam”. Ker je zabaven, energičen, lahko pa tudi resen, je kmalu postal zelo priljubljen povezovalec dogodkov, svoj “dar govora” pa je 5 let pilil tudi ob radijskem mikrofonu. Zabaval nas bo ob zvokih vsem znanih hitov iz 90-ih let!

Zaželjen je RETRO DRESS CODE, tako da hitro pobrskajte po omarah babic in dedkov in se pripravite na najbolj noro LISIČKINO RETRO zabavo tega vikenda!

Vir informacij in grafike: Mojca Mežek, odnosi z javnostmi, Turizem Kranjska Gora

Delite:
Advertisements