web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

VODNAR – letni horoskop

Tistim, ki ste rojeni v znamenju vodnarja, se bo leto 2020 zdelo precej umirjeno ter zaspano leto. Lahko si boste odpočili od preteklih vznemirjenj, pogledali vase in se na nov način začeli odločati glede pomembnih zadev v svojem življenju. To bi znalo biti tudi naporno, ker se v resnici ne želite ustaviti. 

Včasih se boste vrteli v začaranem krogu, ko boste iskali kakšno rešitev, pa se bo porajalo vse več vprašanj. To je v bistvu zelo dobro, saj kaže, da razmišljate in iščete boljšo pot za prihodnost. Takšno, na kateri boste uživali in se veselili življenja.  

Vir fotografije: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in vznemirjenje, ki ga le-ta s seboj prinaša, je ena od vaših priljubljenih aktivnosti. Sreča se vam v ljubezni obeta predvsem januarja, februarja in junija. V avanturah pa boste oživeli od aprila do julija ter v decembru. 

V partnerskem odnosu se boste včasih počutili ujeti. Predvsem od julija do oktobra bodite pozorni na partnerjevo pritoževanje, če želite ohraniti zdrav odnos med vama. Nikar ne dopustite nepotrebnega vmešavanja staršev v vajin odnos, če do tega pride. 

Denar in finančne zadeve

Še nekaj let se vam lahko godi, da na denar in finance ne boste zmogli pogledati z realnimi očmi. Verjetno vam, kot večini vodnarjev, denar pomeni le sredstvo, kako lažje uživati v več svobode, kot je to mogoče brez njega. Če je tako, ga verjetno tudi brez premisleka trošite in bi se morali naučiti bolje ravnati z njim. 

Odprite se možnostim in priložnostim za dodaten zaslužek v februarju in marcu, ko imate zanj najboljše možnosti. Prav posebno pozorni pa bodite na izdatke v oktobru. Takrat vas zna potegniti kakšen kredit ali druge vrste dolga, ki ga praviloma ne bi smeli vzeti. 

Knjiga Učbenik za osnove astrologijeKLIK na zgornjo fotografijo!

Poklic in kariera

Poklic in kariera pri vodnarjih letos ne bosta v ospredju. Tu bodo zadeve tekle po ustaljenih tirnicah, ki ste jih postavili v preteklih letih. Zato tudi ni pričakovati posebnih priložnostih na finančnem področju. 

V kolikor ste zaposleni, se bo letos zlahka pojavilo nekaj stresnih obdobij skozi vse leto. Pojavi bi se lahko občutek, da bi se radi osvobodili službe in sodelavcev, delo pa bi lahko začeli doživljati kot dolgočasno in povsem nepomembno. Če potrebujete denar, stisnite zobe. Drugje ne bo nič drugače.

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Vir fotografije: KLIK

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read