web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Veliko srce znanih Jeseničanov – v zahvalo reševalcem in policiji

Z lepo gesto sta se za vso požrtvovalnost v aktualnih razmerah jeseniškim reševalcem in policistom  zahvalila dva zanimiva Jeseničana. Zdravka Krnjajića poznate tudi bralci portala Gorenjska Online, saj je pred časom dnevno prispeval recepte za našo spletno stran.  Pred kratkim je odprl menzo, ki jo pogosto – morda ste opazili – reklamiramo tudi pri nas. V prijetno domačnem okolju skrbi za malice zaposlenih (in drugih) vsak dan, razen med vikendom. Ponuja štiri tople menije, vsak dan sveže; eden od teh pa je primeren tudi za ljudi, ki ne jedo mesa. Zdravko ima rad tudi pristen odnos s svojimi obiskovalci; le-ti pa poročajo, da se pri njem vedno dobro najedo.

Fabrka

Druge današnje dobrotnice ni potrebno posebej predstavljati, pa vseeno naštejmo nekaj njenih vlog, po katerih je poznana. Gospa je v prvi vrsti chefinja, pa tudi televizijska zvezda, humanitarka, političarka in še kaj … Uganili ste, govorimo o Almi Rekić.

Tretji partner v današnjem projektu je francosko podjetje Lagardere, ki je zaradi znanih peripetij v zvezi z Letališčem Brnik pred kratkim moralo zapustiti tamkajšnje posle v zvezi s prehrano. 

Vsi skupaj so bili danes udeleženi v projektu, v katerem so jeseniškim policistom na Karavanškem platoju ter reševalcem v zdravstvenem domu gratis dostavili petindvajset slastnih obrokov – večinoma je šlo za balkanske roštilj specialitete – in jim s tem še kako polepšali dan.

Mi ob tem lahko pripomnimo le dvoje: njam in BRAVO! Zaradi takih ljudi ima človek lahko rad Jesenice.

 

 

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

1 min read
4 min read