web analytics
23. oktobra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Vedno težje “kšeftajo”, ostaja jim le še nasilje

Po sinočnjem nasilnem obračunavanju z udeleženci sprva mirnih protestov proti fašistično-kovidiotski politiki vladajoče kamarile, so se začele pojavljati tudi razpoke znotraj le-te.

Vir fotografije: KLIK

Viri blizu sedeža vlade na Gregorčičevi ulici u najlepšem gradu u svetu (nje) so potrdili, da je vnaprej pripravljen scenarij metanja peska v oči domači in mednarodni javnosti pod uradnim nazivom “Preiskava v zvezi z nepravilnostmi pri spopadanju z epidemijo”, ki je bil prvotno načrtovan za začetek leta 2022, prestavljen “vsaj za eno leto”, pri čemer ni zanemarljiv signal, da kamarila računa na nov mandat.

Spomnimo: vlada Vedno Nedolžnega je v zadnjem letu in pol doživela nekaj spektakularnih fiascov, v katerih so se pri “spopadanju” s plandemijo razblinjali kamioni z zaščitno opremo, narodu so se kot nagobčniki vsiljevali papirnati servieti, ki naj bi varovali pred smrtonosnim virusom, spektakularno so pristajala letala z močno preplačanim materialom, nabavljali so se neki neuporabni respiratorji itd, itd …

Na podlagi “Preiskave v zvezi z nepravilnostmi pri spopadanju z epidemijo” , s katero si vladajoči želijo umiti in razkužiti roke, naj bi se javnosti poslal nedvoumen signal, da se napake s podelitvijo ničvrednih pogodb zvestim ulizicam, strankarskim pogodbenikom, pa prijateljem, sosedom ministrov, njihovim hišnim ljubljenčkom in podobno … ne bodo več ponovile ter bi ostale le še oddaljen spomin. 

Ko KRIVICA postane ZAKON, UPOR postane DOLŽNOST
Vir fotografije: KLIK

Ob priznanju neimenovanega uradnika, da bo država do načrtovanega datuma začetka preiskave zaprta v naslednjem lockdownu, saj so se dosedanji izkazali kot imenitna priložnost za kšeftanje … pardon, zajezitev epidemije … se najbrž vseeno spet obetajo ukrepi, ki jih narod večinoma ne bo upošteval, tako kot večine dosedanjih ni. Nagobčnik pod brado namreč ne šteje kot upoštevanje ukrepov, predpisanih s strani absolutnih primerkov zdravja, kot je npr. dr. Crack. 

Soba za sprejeme, Urad Predsednika Vlade RS
Vir: KLIK

Naš neimenovani sogovorec je sicer potrdil, da ima Vlada Brezmadežnega nekaj resničnih težav, saj je začelo zmanjkovati  (v javnosti) vsaj za silo neoporečnih prijateljev, s katerimi bi podpisali donosne pogodbe. Z javnostjo in njenim mnenjem si najboljša vlada v zgodovini sicer ne beli kaj dosti las, za dresiranje naroda pa ima še dovolj volje ter vojaške opreme (rada pa bi jo tudi še dodatno nakupila). Obračun z brezdelneži, komunajzerji, antivaxerji in podobnimi škodljivci je namreč postal njena prioriteta.

Če se bo tako stanje nadaljevalo, bomo morali začeti dajati pogodbe ljudem, ki jih niti ne poznamo in so morda lahko komunistični infiltriranci,” je povedal omenjeni sogovornik.

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Prirejeno po: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements