web analytics
18. maja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Večerja z dodatkom …

Saj poznate te spletne servise, kjer si izbiraš partnerje? Potegnil sem v desno pri dekletu brez slike in sistem je javil, da gre za  ujemanje.

Po kratkem klepetu sva se kar dogovorila za zmenek, pa sem se odpeljal ponjo. Nisem imel velikih pričakovanj … mislil sem si, da gre verjetno za 300 kilogramsko bejbo s slabo kožo … ampak hej, bil sem tako obupan in potreben, da bi sprejel tudi tako. No, to … ali pa bi se moral pridružiti spletni klepetalnici celibaterjev.

Pripeljal sem se do naslova, ki mi ga je zaupala, stopil sem do vrat in pozvonil. Osupel sem bil, ko mi je vrata odprla kakih 165 cm visoka bejba, otroško – nedolžno modrih oči in prelepih blond las. Ne bom se zlagal, če vam zaupam, da so bile tudi njene obline videti na pravem mestu in pravih proporcev. Nisem mogel verjeti svoji sreči.

Vprašal sem jo, s čim se preživlja. Rekla je, da je trenutno sicer brez redne službe, zato pa poučuje katoliške otroke v nedeljski šoli. Pa tudi, da v svojem poslanstvu zelo uživa. Nikoli še nisem imel vernega dekleta, ampak … saj sem odprtega duha! Zato sem jo peljal na večerjo.

Med vožnjo sem si prižgal joint in jo vprašal, če bi ga tudi ona potegnila.

“Moj bog, nikakor ne! Kaj naj bi pa potem rekla svojim otrokom v nedeljski šoli?”

Rekel sem v redu, saj veste, kako je s travo … nekako 50/50. Nekateri odobravajo njeno uporabo, drugi pa nikakor ne. Peljal sem jo v najboljšo restavracijo, kar sem jih poznal. Naročil sem zrezek, ona je naročila jastoga. Prosil sem za drugo najdražjo steklenico vina, kar so jih ponujali. Jbg, za najdražjo pa res nisem imel, priznam …

Ko se je natakarica lotila nalivanja, je z dlanjo pokrila svoj kozarec in rekla, da ne pije.

Rekel sem: “Nikoli ne spiješ ničesar alkoholnega?!?”

“Moj bog, nikakor ne! Kaj naj pa bi potem rekla svojim otrokom v nedeljski šoli?”

Nisem želel preveč komplicirati, ampak sem se trudil uživati v trenutku. Bila sva v idilični restavraciji, hrana je bila več kot izvrstna in … moram priznati … imela sva kar iskriv pogovor. Ampak iz minute v minuto me je bolj spreletavalo: ne vem, kaj bi s tako deklico.

Torej … na poti nazaj sva se peljala mimo poceni prenočišč, pa sem si mislil … saj nimam česa izgubiti. Zato sem jo kar naravnost vprašal:

“Kaj, ko bi nama vzel sobo, da se pošteno poseksava?”

Osupel sem bil, ko je odgovorila: “Mislila sem, da ne boš nikoli vprašal!”

Odvrnil sem: “Res? Kaj boš pa dejala otrokom v nedeljski šoli?”

“Isto, kar jim trobim vsak teden. Ni se vam treba drogirati, ali piti alkohola, da bi se imeli lepo!”
Ostali aktualni prispevki

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

[paypal_donation_button]

Advertisements