web analytics
22. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Vabilo k ogledu webinarja

Akademija Rudi Hiti v sklopu Erasmus + projekta Play to Train organizira dva brezplačna webinarja, ki bosta potekala v torek, 15.12. in četrtek 17.12. ob 16.00 uri.

Tema prvega webinarja bo predstavitev hokejskih razvojnih programov s strani predstavnikov Mednarodne hokejske zveze (IIHF) in predstavnika Švedske.

V drugem webinarju bodo za slovensko javnost predstavili platformo za aktivne mlade in ambiciozne ljudi, ki jih zanima razvoj delovnih in življenjskih veščin ter zastopanost spolov v slovenski športni sferi.

Ogled webinarja bo možen na povezavi: KLIK

Predavali bodo:

  • Aku Nieminen (Membership Development Manager @IIHF)
  • Blanka Elekes Szentagotai (Women’s Program Manager @IIHF)
  • Peter Andersson (Goalie Coach Frölunda Academy)

NOVO! Mi pa z današnjim dnem  uvajamo novo “rubriko”, ki večinoma z zgoraj objavljenim člankom sicer ne bo imela nobene neposredne zveze. Zato pa nas bo ob spominih včasih skušala vrniti v kako minulo, srečnejše obdobje, ali pa nam domišljijo zapeljati nekam, kjer je manj skrbi. To pa v danem trenutku nikakor ne more biti slabo, mar ne? Naloga vas, dragi bralci Gorenjske Online, pa je, da v komentar zapišete vaše misli ob fotografiji. Lahko tudi oceno le-te od 1-10, pri čemer je 1 – popolnoma brezvezna fotografija, 10 pa – popolna. Bo šlo?

Tokrat vam spet ponujamo znan obraz …

Vir informacij in naslovne fotografije: Akademija Rudi Hiti

Advertisements