web analytics
15. maja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

V Radovljici bodo aktivni ob svetovnem dnevu knjige

UNESCO (Organizacija Združenih narodov za izobraževanje, znanost in kulturo) je leta 1995 razglasila 23. april za svetovni dan knjige. Dan je namenjen opozarjanju na pomen branja. Namenjen je tudi promociji branja, založništva in avtorskih pravic. Radovljica – kot branju prijazna občina v tem smislu organizira nekaj dejavnosti.

Ob tretji obletnici odprtja nove Knjižnice A. T. Linharta Radovljica na bodo tako v soboto, 24. aprila, ob 9. uri na Vurnikovem trgu pripravili knjižni sejem. Po simbolični ceni bo moč kupiti še ohranjene, a odpisane in podarjene knjige. Podobno dogajanje (knjižni sejem) bodo bralci lahko obiskali tudi pred knjižnico na Bledu.

Poleg tega bo v soboto, 24., in ponedeljek, 26. aprila na voljo brezplačen vpis za morebitne nove člane. 

Izjemno darilo – LEBDEČI GLOBUS
€ 89,15

Slovenska pobuda za podarjanje knjig

Radovljiška knjižnica se s sejmom pridružuje tudi vseslovenski akciji kupovanja in podarjanja knjig ob svetovnem dnevu knjige. Akcijo v sodelovanju z založniki in lokalnimi partnerji organizira Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature. Med 22. in 25. aprilom bodo ponudili tridnevni spletni knjižni Sejem s kavča v obliki skupne spletne trgovine, v kateri se bo več kot petdeset slovenskih založnikov predstavljalo z več kot petsto knjigami s sejemski popusti.

Sejem s kavča bo odprt od četrtka, 22. aprila, od 10. ure – do nedelje, 25. aprila, do polnoči, na povezavi: KLIK.

Gorenjska Online lahko podprete z gesto dobre volje – 1 EUR. Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Vir: KLIK;

(Visited 12 times, 1 visits today)

Morda ste zgrešili

2 min read
2 min read
4 min read