web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

V Gorjah in okolici je bilo pestro …

Iz poročila Regijskega centra za obveščanje

Ob 14.20 sta se na Cesti na Vintgar na Bledu zaleteli osebni vozili. Poškodovanih oseb ni bilo. Udeležene osebe so bile izven vozil že pred prihodom gasilcev na kraj dogodka. Gasilci PGD Bled so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč vlečni službi pri nalaganju vozil.

Ob 15.11 je v naselju Krnica, občina Gorje, osebno vozilo zletelo iz vozišča. Gasilci PGD Bled so na kraju ugotovili, da je vozilo zapuščeno, pregledali so hribovit teren, vendar udeleženih oseb niso našli. Na vozilu so odklopili akumulator, razlite motorne tekočine na vozišču so posuli z vpojnim sredstvom in nudili pomoč vlečni službi pri nakladanju vozila.

Ob 16.02 sta bila na cesti Krnica proti Radovni, naselje Krnica, občina Gorje, v prometni nesreči udeležena motorno vozilo in traktor. Motorist je bil poškodovan. Gasilci PGD Bled so do prihoda reševalcev NMP Bled nudili prvo pomoč poškodovani osebi, reševalcem so nudili pomoč pri prenosu osebe do reševalnega vozila, razlite motorne tekočine na vozišču so posuli z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč vlečni službi pri nakladanju motornega vozila na vozilo vlečne službe.

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

1 min read
4 min read