web analytics
28. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Ugasnmo žiulene, ampak … rešuj’mo žiulena …

Od včeraj so zaprte vse enote Mestne knjižnice Kranj. V njih poteka le vračilo gradiva. Dovoljeno pa je pošiljanje naročenega gradiva po pošti. Zamudnine v času zaprtja knjižnic ne bodo zaračunavali. Za dodatne informacije je osebje na voljo preko telefona.

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom (OPOMBA Gorenjska Online: sej kr kozlamo …) in v skladu s priporočili pristojnih ustanov je od sobote, 24. oktobra, za obiskovalce in stranke zaprt Gorenjski muzej. Z njimi lahko stopite v stik preko e-pošte info@gorenjski-muzej.si in na telefonski številki 04 201 39 50 od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.

Gorenjske lekarne obveščajo, da je zaradi epidemije z današnjim dnem ukinjena nočna dežurna služba v Lekarni Kranj. Nujna zdravila je mogoče prevzeti v Lekarni Kranj na Bleiweisovi cesti 8 vsak dan od 6. do 21. ure. Dnevna dežurna služba je organizirana ob nedeljah in praznikih od 6. do 21. ure.

Zaradi praznikov ob koncu tedna bo ta vikend zaprta mestna tržnica. Po običajnem urniku pa bo odprta v petek, 30. oktobra. MOK občanke in občane poziva k uporabi mask in upoštevanju varnostne razdalje, tudi ko se odpravijo po nakupih na prostem.

Tko. Ugasnmo žiulene, ampak … rešuj’mo žiulena …

Vir: MO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

(Visited 1 times, 1 visits today)