web analytics
25. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Tudi v Sloveniji? En narod, en Vodja in …

Dobesedni citat komentarja z enega od spletnih družabnih omrežij; gre za komentar pod spominom na 6. april in okupacijo slovenskega ozemlja s strani štirih zunanjih okupatorjev :

Bolj ko gledam ta topic bolj sem vesel!

Namrec vidim da nas je nekaj res pravih desnicarjev – Slovencev, ki nam ni mar kaj se dogaja z naso domovino. Vem da se nekateri hecate ampak, tudi vem da jih tudi veliko misli resno!!! 88 18 88 428!!!! Sam sem sicer dobrega srca vendar mi zavre kri ko vidim kakega čefurja ali črnca kako gleda slovenska dekleta in jim hoce zlesti v hlace!!! Nimam nic proti drugim ampak tujcev pa res ne maram. Slovenija je nasa – bila je od mojega oceta, deda, pradeda in prapradeda!!!! Oni za njem je bil pa na zalost hrvat. Ampak tudi hrvatje so dobri tako da sem res ponosen na svoje korenine! No vglavnem ne se pustit premagat na svojih tleh!!! Raje mrtev kot cefur!!!

SIEG HEIL!!!!!!!! GroSSer Deutchland!!!!!!!!! Sieg und Fuhrer und Slovenia!!!!!!!

Mi bi temu zapisu lahko dodali le še malenkost:

En narod, en Vodja in … očitno … en razred osnovne šole.

Kaj menite o tem pa vi, dragi bralci? Koliko omejenosti se mora zbrati v eni sami zeljnati glavi, da je sposobna iz sebe spraviti tako neokusen segedin? Pardon … szegedin.

(Visited 1 times, 1 visits today)