web analytics
4. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

TUDI V CERKLJAH – osebni prevzem hrane za učence in dijake

Tudi v Cerkljah na Gorenjskem so poskrbeli za prehrano socialno najbolj ogroženih. Skladno z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, topli obroki pripadajo učencem in dijakom, ki so upravičeni do subvencionirane prehrane in bo v veljavi med izobraževanjem na daljavo v času epidemije Covid-19.

Občina Cerklje na Gorenjskem je v času zaostrenih epidemioloških razmer in pouka na daljavo tako omogočila brezplačne tople obroke za vse – do tega upravičene – učence in dijake s prebivališčem v občini.

 

Učenci oz. starši topli obrok lahko prevzamejo v šoli po obvezni predhodni prijavi. Za naročilo toplega obroka morajo starši na osnovni oziroma srednji šoli, ki jo obiskuje otrok, izpolniti prijavo za prevzem toplega obroka.  

Osebni prevzem hrane je med 11.30 in 12. uro, v Osnovni šoli Davorina Jenka – Cerklje na Gorenjskem in sicer z zunanje strani, zadaj za šolo,  kjer so zunanja igrišča. Nameščen je zvonec za prevzem.Izjemoma bodo za učence, ki obroka ne morejo prevzeti, organizirali dostavo toplega obroka na dom oziroma na ustrezno razdelilno točko.

Vir: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
7 min read
3 min read
2 min read