web analytics
20 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Trije požari, dve nesreči ter izteklo gorivo

Delite:

POROČILO CENTRA ZA OBVEŠČANJE REPUBLIKE SLOVENIJE
UPRAVE RS ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE
O POMEMBNEJŠIH DOGODKIH S PODROČJA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI
NESREČAMI

V zadnjih štiriindvajsetih urah smo prejeli naslednje informacije o dogodkih s področja varstva pred
naravnimi in drugimi nesrečami.

Ob 9.48 je na Cesti na Okroglo v Naklem na parkirišču iz rezervoarja tovornega vozila iztekalo gorivo. Gasilci GARS Kranj so kraj dogodka zavarovali, zajezili izteklo gorivo po parkirišču in ga posuli z vpojnim sredstvom. Gorivo, ki je še iztekalo iz rezervoarja, so lovili v posode in prečrpali. 

Ob 13.06 so gasilci PGD Mošnje v naselju Mošnje, občina Radovljica, pogasili goreče seno na travniku.

Ob 15.14 so na hitri cesti v Trzinu v smeri Domžal na prehitevalnem pasu trčila tri vozila. Posredovali so gasilci CZR in PGD Trzin, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje in posuli razlite tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 16.33 so gorele saje v dimniku stanovanjske hiše v Puštalu v občini Škofja Loka. Gasilci PGD Škofja Loka so požar pogasili in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero.

Ob 17.17 je na križišču Kamniške ceste in Tovarniške ulice v Preserjah pri Radomljah, občina Domžale, trčilo več osebnih vozil. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih ter posuli in počistili izlite tekočine. Reševalci NMP Domžale so oskrbeli dve osebi, ki sta utrpeli lažje poškodbe.

Ob 21.24 so se v ulici Veliki Breg, naselje Mojstrana, občina Kranjska Gora, vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Dovje in PGD Mojstrana so počakali, da so saje dogorele, očistili dimniško tuljavo in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero.

Simbolična naslovna fotografija: KLIK

Similar Posts:

Delite:
Advertisements

Morda ste zgrešili

6 min read
4 min read