web analytics
1 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Trije dnevni in trije nočni dogodki

Z izjemo enega dogodka v Kranju, so se v zadnjih 24 urah vsi zabeleženi dogodki, ki nam jih je posredoval ReCO Kranj, zgodili na tistem koncu Gorenjske, ki mu mnogi rečejo osrednja Slovenija …

Ob 10.09 so v Rožni ulici na Viru, občina Domžale, gasilci CZR Domžale nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu onemogle osebo do reševalnega vozila. Reševalci ZD Domžale so ga prepeljali v bolnico.

Ob 10.48 so v Ulici Tončka Dežmana v Kranju gasilci GARS Kranj iz dvigala, ki obstalo med dvema etažama v bloku, rešili eno nepoškodovano osebo.

Ob 11.29 so na Ljubljanski cesti v Domžalah verižno trčila tri osebna vozila. Gasilci CZR Domžale so kraj dogodka zavarovali, odklopili akumulatorje in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Ob 23.58 se je na Slovenski cesti v Mengšu v stanovanju sprožil javljalnik ogljikovega monoksida. Na kraj so odšli gasilci PGD Mengeš, ki so pregledali območje in niso ugotovili povišane koncentracije plinov. Preventivno pa so vseeno zaprli dovod plina.

Ob 1.51 je prišlo do požara avtomobila na avtocesti Celje–Ljubljana pri Krtini, občina Domžale. Gasilci CZR Domžale so požar lokalizirali in pogasili. Vozilo je uničeno.

Ob 4.25 so na Ljubljanski cesti v Domžalah goreli trije plastični zabojniki za odpadke. Gasilci CZR Domžale in PGD Domžale-mesto so požar pogasili. Zabojniki so uničeni.

Vir naslovne fotografije: KLIK

 

Similar Posts:

Advertisements