web analytics
24. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

“Tamala”

Pišem: Marko LUKAN

Moja nagnjenost do blondink je menda do zdaj že splošno znana. Sploh se mi dopadejo take, ki so mlade in seksi … in glavna junakinja tegale kratkega zapisa to prav gotovo je.

Kako je našla pot na spletno stran Gorenjcev, v moje srce in še kam, bo za zdaj ostala skrivnost. Ostaja pa dejstvo, da tamalo poznam že kar nekaj časa. No … “poznam” bo treba dati v narekovaje, bo bolj prava oznaka. Saj veste, kako se človeku s časom nabere na profilih socialnih omrežij nekaj ljudi, ki jih v resnici ne pozna. In tako osebno tudi jaz nisem poznal današnje junakinje. Ampak vesolje je pač znalo poskrbeti, da sva se našla … in pred časom načrtovala tudi kak resnejši pogovor. Saj veste, o čem govorim, mar ne? Intervju … za zdaj še čaka na pravo konstelacijo zvezd.

Sva se pa s tamalo čisto nenadejano srečala nekega strašansko vročega dne … kakih 500 kilometrov od najine preljube Gorenjske. Saj še vedel nisem, da jo “poznam”, pa čeprav sva spregovorila par priložnostnih besed. Vročina je namreč stanje, ko mi odpovedujejo vsa čutila, tudi tista za blondinke. Za mlade, seksi blondinke. In ko temu človek doda še ritme hardrock glasbe … je pač jasno, da edina preostala možganska celica ni delovala povsem optimalno.

S “tamalo” v točno tej izvedbi sva se srečala na koncertu Whitesnake v Milanu (KLIK)

Ampak saj veste, kako rad rečem – vesolje že zna poskrbeti, da se kaka stvar, kako srečanje, kak dogodek, debata, znanstvo … zgodi, če je tako namenjeno.

In tako je poskrbelo tudi, da sva nekoliko več začela kontaktirati s tamalo … in na določeni točki ugotovila, da imava oba v svojem portfelju v lasti fotografije z natančno istega slikovitega mostu nekje v Poljanski dolini. Ona, ker so jo tam fotografirali nago, jaz pa, ker sem v tistih krajih opravljal znameniti intervju s Svetlano Makarovič (lahko si ga preberete TUKAJ)

Ampak posvetimo se končno bejbi, ki sliši na ime


Sara je ena taka majhna žverca. Zato ji rečem tamala. Ampak Sara ni samo nizke rasti (v majhnih flaškah je ponavadi najhujši strup, mar ne?), sploh ne. Ni to njena prevladujoča lastnost. Je tudi mirna, pa hkrati divja, uglajena, zapeljiva in strašansko seksi. Zakaj to pravim znova in znova? Ker Sara to ve. Ker Sara se tako počuti. In ker Sara to svojo seksapilnost s pridom izkorišča.

Foto: Aljaž Uršej

Živijo Sara. Povej na hitro nekaj o sebi.

Stara sem 29 let; drugo leto bom okrogla, haha. V otroštvu sem živela v Sodražici blizu Ribnice … saj veš, suha roba in te reči … Zadnjih devet let živim pa v Škofji Loki, kjer imam fanta. Počutim se že čistokrvno Gorenjko, haha. Oh, če tako pomislim – čas res hitro beži. Že deset let sem v resni zvezi.  

Zanimivo. Bova zdaj izdala bralcem zakaj te danes na hitro predstavljava?

Hm, najbrž zaradi mojih fotografij. S fotkanjem se resneje ukvarjam približno dve leti.  Je pa tako, da zraven še vedno opravljam svoj primarni poklic. Marsikdo tega niti ne ve, ker me ljudje večinoma zdaj poznajo po fotografijah, ampak … neskromno povem, da sem odlična frizerka.

Pa je zaradi tvojih fotografij vrsta pred frizerskim salonom kaj daljša?

Zanimivo je, da svoj osnovni poklic in poziranje strogo ločujem. Rekla bi, da veliko mojih strank sploh ne ve, kdo sem. Jaz pa na nek način to tudi pridno skrivam. Kdo bi si mislil, a, haha …

Foto: Aljaž Uršej

No, pred kamero nisi videti sramežljiva …

Kaj bi pa bilo, ko bi vsi vedeli … bi dobila toliko napitnine, da mi ne bi bilo treba več delati, haha …

Mogoče pa res. Bova videla … Povej Sara, kaj zanimivega še lahko poveš o sebi?

Obožujem rock koncerte. Saj sam veš, kje smo se srečali. Predvsem bi rekla tole o sebi: vem, kaj mi je všeč in vem, v čem uživam. Verjamem, da imam dober karakter. Imam pa tudi zelo dobro energijo; ljudje se ob meni vedno počutijo odlično.

Foto: Max Petač

***

IMATE ZA NAS KAKO INFORMACIJO?
PIŠITE NAM NA:

Čudovito. Ampak zdajle se morava vseeno malce lotiti tistega, s čimer te tule skušava reklamirati …

Poziranje je pa moja druga plat, moja strast. Z goloto nimam nobenih problemov.  Nič ni narobe, če pokažeš malo gole kože. Jaz bi rekla – ravno toliko, da ni preveč. Včasih sicer nekateri delajo cel halo glede tega … predvsem ženske. Saj nihče od nas ni popoln, tudi jaz seveda ne, ampak … važna je samozavest, ki jo izžarevaš.

Ti jo torej izžarevaš. Ampak … kako je biti gol pred kamero, pred tujimi ljudmi?

Pošteno povem, da pred fotoaparatom uživam. Povsem sem se sposobna sprostiti. Saj še sama ne znam razložiti … Včasih delam po cele dneve, v redkih prostih urah se udeležim fotografiranj. Vse to tako med delovnim tednom, kot med vikendi. Še sama ne vem, od kod mi toliko energije, ampak …  očitno je, da če nekaj delaš z veseljem, je to – to. Se da!

Foto: Gregor Dinghauser Dingo

Okej. In danes bova bralcem predstavila tvoj koledar za prihajajoče leto 2020, mar ne?

Tako je. Gre za zbirko fotografij, ki bodo najbrž všeč predvsem moškemu delu gorenjske populacije. Čeprav … tudi marsikatera ženska ga bi menda lahko kupila … če drugega ne, pa vsaj kot novoletno darilo svojemu dragemu, haha.

So na koledarju fotografije večih avtorjev? Za same fotografije že vem, da si na njih samo ti …

No, na mojem koledarju sem menda res samo jaz, haha. Avtor vseh fotografij je pa Luka Rebol. Opravil je izvrstno delo!

Foto: Aljaž Uršej

Prav. Dokler koledarja ne vidim, ti bom moral verjeti na besedo. Fotografije, ki sem jih uporabil v članku, namreč niso tiste iz koledarja, mar ne?

Ne. Tistih za zdaj ne bi rada preveč kazala, haha. Naj bodo presenečenje. Ampak toliko pa že lahko obljubim, da kupcem ne bo žal …

Kako pa lahko pridejo do koledarja? In koliko stane?

Stane 20 €. Kupci pa lahko naročilo zanj oddajo na kastelic.sara@gmail.com

Prav. Naj prodaja uspešno teče. Mimogrede – a dogovor za en resnejši intervju potem velja?

Hehe … bova delala …

… mi ob koncu reče Sara in nagajivo pomežikne.

Vam, dragi bralci, pa ostane le še, da članek delite, saj bo tako nenadoma najpopularnejšo Gorenjko lahko videlo še več ljudi. No, pa na naročilo seveda ne pozabite – Sara vas bo vesela!

Naročila na:

Vir vseh fotografij v članku: Sara Kastelic

***

Priročnik: Vaša pot do vitalnosti


(Visited 79 times, 2 visits today)