web analytics
28. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

SVINJARIJA BREZ PRIMERE – divide and concure

Pišem: Marko LUKAN

Spodnji zapis je nastal na osnovi nekega komentarja na enem izmed spletnih socialnih omrežij. V svoji zasnovi je menda res političen, z njim pa bi se moral strinjati še tako ne-političen človek s sposobnostjo opazovanja sveta okrog sebe … 

V naši družbi smo priča tridesetim letom podrejanja, uzurpiranja, tako rekoč vzgoje javne uprave in vseh državnih institucij skozi LDS, DEMOS, ZARES, SDS, SD, SNS, NSI, DESUS, LMS, SMS, SLS, SKD, NSi, LEVICA, pa raznoraznih šiviljsko-telovadnih združenj, pobarvanih zvezd, prebarvanih v mavrične izpljunke, skritih in odkritih križev krščanskih in naci-fašističnih temeljev, itd … Dosežkom take vzgoje lahko le cinično zaploskamo in sarkastično zakličemo:

Bravo… bravoooo…. bravoooooooo!!!

Zgoraj omenjeni so lahko ponosni, da so trideset let plahtali ljudstvo. Lahko so ponosni tudi na to, da so prvi v vsem: prvi v korupciji, prvi v korpo-fašizmu, prvi pri skledi, prvi pri razprodaji vsega kar se je dalo in se morebiti še da odšraufat in odnest … Te hijene so bile v zadnjih tridesetih letih na en ali drug način prisotne pri vsaki kuverti razpisov.

Gre za zmes podrepnikov, ki so bodisi zlizani z Vatikanom, ali pa IMF-om, EU-jem in vsem ostalim globalističnim smetjem, ki se plazi po naši deželi in polni žepe, da brezsramno in ovito v bleščeče ovoje demokracije, prostega trga, trajnostnih razvojev in kar je še podobnih floskul, razprodajajo našo suverenost in zadnjo trohico narodovega ponosa.

Posledice tridesetletnega pohoda skozi demokratične inštitucije so – ugrabljeno in na kolena spravljeno zdravstvo, nekompetentno sodstvo, ki lovi kurje tatove, že navadnega nasmejanega kriminalca pa ni sposobno obsoditi, kaj šele odvzeti premoženja in za milijon let za zapahe spraviti kakega politično-gospodarskega prevaranta. Posledica so tudi uničeni in v navijače bodisi ene, bodisi druge struje pretvorjeni mediji, brezzoba policija, pa zbirokratizirano šolstvo … Armada prisesancev iz zgornjih kratic si je v teh letih ustanovila ter podredila in nastavila inštitute ter agencije, si z dopisnimi šolami postavila spomenike v zakonodaji … Medtem navadne ljudi demokratični uzurpatorji jebejo z nesmiselnimi pravili in policaji v grmovjih za prometno varnost

Kamarila iz zgornjih demokratičnih in v kratice zbranih mafijskih združenj je v teh tridesetih letih uspela uničiti domala vse slovensko gospodarstvo, ga za lastne žepe sprivatizirati, tistega kar pa se ni dalo ukrasti, pa je prodala pod ceno z jasno izraženimi (a spet skritimi ali zapakiranimi) pričakovanji po provizijah. Pri tem ji ni mar ne za ljudi, ne za okolje, edini trajnostni interes pri tem pa je, da bi kar največ nagrabili zase in za pripadnike svojih mafij. 

V teh tridesetih letih suverene in demokratične Slovenije, ki je štartala z osnov krvavega komunizma, kot bi nas rada prepričala ena od najbolj mračnih klik, so pripadniki cose nostre iz zgoraj omenjenih strank (večino časa so – bodimo pozorni in dosledni – vladali samoproklamirani levi) “dosegli” suverenost globalnega kapitala nad slovensko zakonodajo, klecnili pred farmacijo in njihovimi strupi ter uzakonili opcije, s katerimi  bodo lahko posegli še po prihrankih prebivalstva, ko se račun s corono norostjo ne bo izšel.

Da jim je to uspelo, so iz grobov potegnili domobrance, čredno imunost, nacionalno varnost, prosti trg s privatizacijo,  ob tem pa veliko večino naroda potisnili na rob preživetja, koder komaj – ali pa sploh ne – shaja s položnicami. Podredili interesnim skupinam so šolstvo, izpraznili zdravstveno blagajno, lagali upokojencem in ustvarili sistem za kreiranje neštetih pisarn, kjer gojijo odslužene fikuse, ki so pomagali pri plenilskem pohodu. Z lahkoto jim je uspelo, ker je vedno dovolj ovc, ki jim ob – v bleščeči papirček zavitih – govnih ploskajo, s prstom pa kažejo na one druge. Pri tem obilno pomagajo dominantni mediji, ki prirejajo in izpostavljajo točno določene zgodbe ter minute in vrstice namenjajo vsakršnim žalivcem človeškega dostojanstva, začenši s predsednikoma države in vlade, ministri ter mnogimi strokovnjaki, ki jim povprečen kmet ne bi zaupal niti čuvanje ene same ovce, v tej državi pa usmerjajo celotno čredo …

Slovenija je iz moje dežele, na katero smo bili nekoč tako ponosni in je predstavljala izložbeno okno komunizma – postala dežela UZAKONJENEGA ustrahovanja!

In zdaj od nas zahtevajo še nošnjo nagobčnikov ter spuščanje gat, da nas bodo cepili kot govedo??? Kdor ne vidi, da je v deželo z zdajšnjo lopovsko vlado, ki pa je samo neposredna posledica dolgoletnega uničevanja sistema s strani prejšnjih posadk, na velika vrata vstopil fašizem, v katerem nam lahko vklepajo otroke, nas nadlegujejo po trgovskih središčih, nam omejujejo gibanje in nas vsakodnevno zastrašujejo – ta bi si moral v roke vzeti kak zgodovinski učbenik. Predvsem pa bi moral pogledati skozi okno …

Zdi se, da vsa zgoraj opisana dejstva rojevajo v sistem tudi skrajnosti, kakor sta trenutno vladajoča klika ter stranka LEVICA na drugi strani politične mavrice. Že res, da se avtor tegale prirejenega zapisa s slednjimi v marsičem (celo v večini) strinjam, ampak … kar se tiče mene, je omenjena stranka predvsem v vsiljenem obdobju covidiotizma povsem odpovedala pri zagovarjanju zdrave pameti ob vsiljevanju nesmiselnih ukrepov. Pojavljajo se celo dovolj jasna znamenja, da bi podprli neko zapovedano prisilno cepitev ljudstva, vse v imenu boja proti virusu … Poanta tega zadnjega odstavka je, da bo sistem v svoje vrste spustil le tiste, ki mu bodo lahko koristili, bodisi kot sredstvo za nadaljnje bogatenje mafijskih šefov in njihovih potrčkotov, bodisi kot prikladni pepčki za nadaljnje razdvajanje že tako do skrajnosti poneumljenega naroda. 

Se to res dogaja, ali je leto 2020 le nočna mora najhujše vrste? Je človeštvo (in z njim slovenstvo) na pragu nove katastrofe globalnih razsežnosti, v kateri bodo nekateri menda celo ploskali? Bomo končno spregledali, ali gre za trajnostno in dokončno zabitost, pa se bomo pač po principu žabe počasi skuhali?

(Visited 1 times, 1 visits today)