web analytics
29. novembra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

STROKOVNJAKI SVARIJO: če 5-11 letni otroci ne bodo cepljeni, potem …

Huda jesen in zima sta pred nami. Prihajajo svarila o sevih, kakršnih svet še ni videl. Potrebni bodo poživitveni odmerki za dosedaj cepljene in če kot družba ne bomo pohiteli s cepljenjem tistih, ki se lihpreč nočjo … bo hudo! Tako napovedujejo mnogi.

Žepi … eee … bolnice bodo pokale po šivih. Strokovnjaki, še posebej tisti ta ugledni, so začeli množično spodbujati starše, naj cepijo svoje otroke in napovedujejo hude posledice, če le-ti tega ne bodo storili.  Tudi po mnenju več vrhunskih znanstvenikov, ki smo jih povprašali za mnenje mi, v vodstvu podjetja Špikzer (sicer izpostavi velike mednarodne farmacevtske korporacije) ne bodo dosegli letošnjih prodajnih ciljev, če prav vsak Slovenec, ki ga ima, svojega 5 do 11-letnega otroka ne bo cepil.

To bi bila popolna katastrofa za Špikzerjeve direktorje, ki so že tako ali tako v težavah,

nam je povedal mednarodno ugledni preprodajal … eee … strokovnjak,  dr. Waxner.

Če ne boste cepili vašega vrtcarja, bi to lahko ogrozilo možnosti vodilnih v Špikzerju, da si ob koncu leta plačajo novega Porscheja, izplačajo svoje ljubice ali ostanejo platinasti člani v svojih golf klubih. Tega kot odgovorna družba preprosto ne smemo dovoliti!

Strokovnjaki ob tem pravijo, da čeprav tisti najstrašnejši virus v zgodovini praktično za otroke ne predstavlja nobenega tveganja, pa tudi cepivo menda predstavlja majhno možnost, da bi otroci po prejemu umrli, bi bile posledice necepljenja otrok za družbo lahko veliko hujše, kot se to zdi na prvi pogled.

Ekonomisti opozarjajo, da bi lahko ne-cepljenje otrok povzročilo znižanje vrednosti delnic farmacevtskih podjetij za eno ali dve točki, kar bi kar pomembno vplivalo na milijone portfeljev.

Če do cepljenj malčkov ne pride, bodo morda morali direktorji farmacevtskih podjetij poseči v svoje prihranke, da bi si lahko v redkih prostih trenutkih (večinoma namreč neumorno rešujejo življenja!) privoščili prostitutko. Da pa bogati gor držijo vso družbo, je pa menda jasno; poseganje v njihove prihranke, namesto povečevanje kupa, da bo narodu šlo še bolje, bi lahko pomenilo pravo katastrofo.

Znanost je svoje povedala,

pravi dr. Waxner.

Ne moremo si privoščiti, da kot družba otrok ne bi cepili. Slovensko javnost in starše naprošam, da to storijo za naše prodajne številke v četrtem četrtletju … eee … hočem reči, naredite to za družbo. In pa seveda, saj veste – za otroke gre! 
———————-

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Vir informacij: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements