STRELEC - letni horoskop - Gorenjska-online.com
30 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

STRELEC – letni horoskop

Strelci boste leto 2020 lahko označili kot zanimivo in aktivno leto. Zvezde vam napovedujejo, da boste boste najbolj zanimivi prav vi, saj se boste posvečali svoji osebnostni rasti. Obeta se vam mnogo zanimivih odkritij o sebi in svetu okoli vas. 

V ospredje bosta prišla tudi denar in finance na splošno. Odvisno od vašega karakterja, boste pri tem uživali in prejeli nekaj dodatnih možnosti za zaslužek, ali pa se nemirno spraševali, kam denar odhaja. Vsekakor boste imeli možnost, da na tem področju zadihate. 

Vir fotografije: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo vas bosta zaposlovala, vendar to ne bo najpomembnejše področje tega leta. Brez skrbi, tudi letos boste imeli nekaj ugodnih obdobij za ljubezen od februarja do aprila, za avanture in uživanje v dvoje brez skrbi pa od julija dalje. 

Partnerski odnos bo na preizkušnji od aprila do junija ter od novembra do decembra. Takrat boste morali imeti železne živce, še zlasti, če vam bo nekdo očital, da se morate zresniti. Vprašajte ga, zakaj se je odločil za odnos z vami, kaj mu je bilo tako všeč na vas pred časom, pa boste imeli odgovor na dlani. 

Denar in finančne zadeve

Denar in finančne zadeve bodo pač ena najpomembnejših zvezd stalnic tega leta za vas. Pretekla leta so vam ponudila možnosti, da na tem področju zažarite in ustvarite kupček prihrankov. Če ste jih zamudili, se boste letos tega morali naučiti zlepa ali zgrda. Bolje zlepa, kajne?

Januarja vas zna zapeljati kakšna akcija. Premislite, ali tisto stvar resnično potrebujete, preden se odločite za nakup. V nepremišljeno trošenje vas lahko zapeljejo preizkušnje tudi junija in julija. Mogoče so le predolge počitnice? Vsekakor ohranite ravnotežje pri financah, da boste lahko lepo in brezskrbno živeli tudi naprej. 

Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskopKLIK na zgornjo fotografijo

Poklic in kariera

Poklicno področje in kariera ne bosta v ospredju. Sta pa lahko povezana z vašimi financami, zato pred kakršno koli zamenjavo tukaj najprej poglejte vase in se s seboj dobro pogovorite, zakaj bi želeli morda zamenjati službo. 

Namreč, poklicno področje je tesno povezano z vami. Nalijte si čistega vina, vprašajte se, kdo ste v resnici, česa si iskreno želite in kaj vam bo to v prihodnosti prineslo. Šele zatem boste imeli odgovor na dlani. Kakorkoli se odločite, naj bo tokrat pravo za vas. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Vir fotografije: KLIK

Advertisements