web analytics

Sproščanje nevarnih plinov, požar in poplava

Delite:

Poročilo Centra za obveščanje Republike Slovenije – Uprave za zaščito in reševanje – o pomembnejših dogodkih s področja varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami; za bralce “Jeseničana” predstavljamo dogodke z gorenjskega konca …

Sproščanja nevarnih plinov

Ob 15.38 so na Cankarjevi cesti na Bledu stanovalci zaznali vonj po plinu v stanovanjskem objektu. Gasilci PGD Bled so z detektorjem preverili prisotnost nevarnih plinov, zaprli plinovodni ventil, obvestili upravljavca plinovodnega omrežja in pristojno servisno službo za kurilno napravo.

Prijavo o sproščanju nevarnih plinov je podala tudi krajanka Jesenic, vendar so gasilci ugotovili, da je bila situacija posledica opoldanskega kosila (jota). Prostore so prezračili in zadevo uspešno rešili …

Požari v objektih

Ob 20.56 so v Kamni Gorici, občina Radovljica, zagorele saje v dimniku objekta. Gasilci PGD Kamna Gorica so goreče saje pogasili, pregledali okolico dimnika in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Tehnična in druga pomoč

Ob 3.19 je Ledinah v Kranjski Gori, občina Kranjska Gora, tekla voda iz stanovanja. Gasilci PGD Kranjska Gora s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje in posesali izteklo vodo.

P.S. Najdete “napako”?  😎

Naslovna fotografija: KLIK

 
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja