web analytics
24. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Sprehod skozi zimsko pravljico Rateč

Kranjskogorski turistični delavci so z mislijo na občane in ostale obiskovalce tega območja v bližini smučarsko-tekaške proge na območju Ledin uredili sprehajalno pot. Na ta način so obiskovalcem omogočili nemoten in brezskrben užitek ob sprehajanju skozi snežno belo pokrajino.

Ob tem sprehajalce naprošajo, da se gibajo izključno po označenih sprehajalnih poteh, sprehajalce psov pa naprošajo, da vestno pobirajo pasje iztrebke ter tako ohranjajo poti lepe in urejene za sprehajalce za njimi.

Ob ureditvi sprehajalne poti si kranjskogorski turistični delavci želijo, da bi obiskovalci omenjenega gorenjskega turističnega bisera še bolj spoštovali red na smučarsko-tekaških progah; le-te so lepo urejene in namenjene izključno tistim, ki se rekreirajo v Smučarsko-tekaškem centru Rateče.

Kranjskogorski turistični delavci želijo obiskovalcem veliko užitkov na sprehodih po s snegom pokriti pokrajini. Ob tem pripominjajo, da gibanje na svežem zraku človeka napolni z optimizmom in okrepi voljo, zimsko sonce pa poskrbi za nekaj malega D vitamina, ki pomaga ohranjati zdravje!

Spodaj si lahko na zemljevidu ogledate potek sprehajalne poti, ki je označena tudi z obvestilnimi tablami.

S KLIK – om na spodnjo fotografijo: 


Vir: Mojca Mežek, Turizem Kranjska Gora

(Visited 79 times, 1 visits today)