web analytics
7. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Spoznajmo Billa Gatesa

Mladi računalniški genij. Nadarjen razvijalec programske opreme. Prebrisan poslovnež. Dobronamerni filantrop. Strikovnjak za svetovno zdravje … Vse to so oznake, ki označujejo Billa gatesa. Nedvomno je zamenjal že veliko vlog na svoji življenjski poti od zgodnjega otroštva, ko je bil “le” privilegiran sin vplivnih staršev iz območja Seattla, pa vse do svojega statusa enega od najbogatejših in najvplivnejših ljudi na svetu.

Kot pa smo ugotovili v prejšnjih epizodah ob raziskovanju Gatesovega vzpona (1. Kako je Bill Gates monopoliziral globalno zdravje, 2. Načrt za vakcinacijo sveta & 3. Načrt za nadzor nad številčnostjo populacije) kot neizvoljenega vodje globalnega zdravstvenega imperija in zagovornika nadzora nad številom prebivalstva, resnica o imenovanem ni zgolj filozofsko vprašanje. Svet trenutno preživlja krizo, ki jo je Gates “napovedal” in ki sproža odziv svetovnih zdravstvenih organizacij, ki jih Fundacija Billa in melinde Gates finančno podpira.

Vse poti gredo v smeri cepljenja in biometrične identifikacijske rešitve, na čemer Gates dela že leta. Zato odgovor na vprašanje 

Kdo je Bill Gates?

nenadoma postaja en od najpomembnejših odgovorov v naših življenjih. Odgovor nas ne bo le poučil o svetu, v katerem živimo, pač pa tudi o tistem, v katerega zaupamo … in kako se temu lahko izognemo. V današnjem filmu skušamo odgovoriti na to vprašanje s preučevanjem motivov, ideologije in povezav tega človeka, ki so ključnega pomena pri oblikovanju sveta po epidemiji korona virusa. 

Dragi bralci – kakšni občutki vas prevevajo ob ogledu fimla? Ste si ogledali vse štiri v seriji? Kakšno je vaše mnenje?

(Visited 5 times, 1 visits today)