web analytics
6. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Spletna predstavitev zasnove “Bohinjske kolesarske poti” ter počivališč ob njej

Občina Bohinj vabi zainteresirano javnost na spletno predstavitev ZASNOVE BOHINJSKE KOLESARSKE POTI TER POČIVALIŠČ OB NJEJ.

Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom.

Vabljeni, da se jim pridružite v četrtek, 21. 1. 2021, ob 18:00 uri, na povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/84370116984

Meeting ID: 843 7011 6984 (Če imate težave z zgornjo povezavo, se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke.)

Bohinjska kolesarska pot je bila zasnovana z namenom, da poveže Spodnjo in Zgornjo bohinjsko dolino. Kolikor je bilo mogoče, poteka po starih poljskih in gozdnih poteh, ki so bile v prostor umeščene z globinsko vizualno in semantično logiko. Celovita izkušnja poti zato vključuje doživetje bohinjske krajine z mnogimi krajinskimi vedutami in pogledi ter srečanja z naselbinami in ambienti z bogato kulturno in naravno dediščino.

 

Na izbranih lokacijah ob poteh so zasnovana počivališča s spremljajočo opremo, ki se tako po arhitekturnih elementih kot tudi po materialih (les, kamen) navezujejo na lokalno tradicijo, a so v svoji oblikovalski in tehnološki zasnovi sodobna.

Projektanti iz Ateljeja Ostan Pavlin bodo predstavili celovito snovanje te poti, ki ni samo pot, temveč tudi bohinjska kulturna, arhitekturna in zgodovinska posebnost.

—————————————————–

OMEGA 3 OLJE (več o samem izdelku si lahko preberete tule: KLIK) … tokrat kot darilo za zveste bralce Gorenjske Online podarja Katja Bizant Lutar s sodelavci iz podjetja LCHF Style. S KLIK-om na sličico spodaj boste preusmerjeni na stran, kjer boste lahko opcijsko darovali, da bo vaša in naša stran še naprej lahko delovala.

POZOR! Na voljo so TRI omenjena darila, vsako je vredno približno 21 EUR. V žrebanju lahko sodelujete tako, da spletni strani Gorenjska Online donirate NAJMANJ 10 EUR. Zadevo bomo objavljali v vseh naših člankih do vključno 25. januarja, nato pa izvedli žrebanje.


———————————————————

Vir: KLIK

(Visited 5 times, 1 visits today)