web analytics
27. januarja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Špikzer z novim senzacionalnim pecivom

V farmacevtskem podjetju Špikzer, sicer slovenski izpostavi velike mednarodne farmacevtske korporacije, so predstavili novo inovacijo, na katero so zelo ponosni. V podjetju namreč zagotavljajo, da bo njihovo najnovejše pecivo zmanjšalo povprečno dnevno smrtnost otrok zaradi COVID-a s čisto nič na – skoraj nič.

V trenutku, ki so ga po pogajanjih, za katera pravijo, da niso bila prav nič naporna, saj so imeli na strani slovenske vlade sogovornike, ki so hitro doumeli resnost situacije, slavili vsi pridni lobisti, so v Špikzerju napovedali, da bo njihov najnovejši izdelek pomenil pravo revolucijo na trgu peciv.

Nekaj težav je na strani slovenske vlade sprožilo le nelagodje ob besedici “revolucija“, zato smo iz zaupnih virov izvedeli, da ekspertna skupina išče nov izraz, s katerim bodo novo pecivo primerno predstavili v javnosti. V ta namen so že najeli oglaševalsko agencijo, v kateri pričakujejo, da bo po lansiranju peciva narod stal v vrstah

Gre za fenomenalne rezultate. Naše interne študije so dokazale mikroskopsko korist ob že tako mikroskopskem tveganju za otroke,

je zbrani množici novinarjev, ki so bili sprva brez nagobčnikov, hip za tem pa že v maskah, povedal Svit K. Opresta, vodja Špikzerjevega oddelka za propagando.

Pri tem so na vladni strani pred samo tiskovno konferenco preverili, ali so se morda otroci prisotnih novinarjev letos nastavljali sončnim žarkom, jedli sadje in zelenjavo, komunicirali z drugimi otroki, ali počeli kaj drugega življenjsko nevarnega … ko pa so za vse težave na voljo izvrstna peciva domače pameti.

Ob tem so predstavniki NIJZ-ja pohvalili Špikzer za boj proti virusu, ki je poleg raka, prometnih nesreč, samomorov, srčnih bolezni, utopitev, zadušitev, gripe, meteorjev iz vesolja ter padcev na bananinem olupku najbolj pogost vzrok za smrt pri otrocih. 

Manjši incident je povzročil neodvisni strokovnjak Ivan Moder, ki je sredi predstavitve fenomenalnega peciva na ves glas začel vpiti, da bo le-to po vsej verjetnosti ubilo več otrok, kot jih rešilo. Neprijetneža so po hitrem postopku odstranili iz dvorane, za njim pa se je kasneje izgubila vsaka sled.

Vir: KLIK

Na vprašanje, ki si ga je po incidentu vseeno drznil postaviti nekdo od prisotnih novinarjev – vprašanje o morebitnih varnostnih pomislekih, je uradnik NIJZ, sicer mednarodno ugledni strokovnjak dr. Crack odgovoril:

Veseli nas, da bomo otroke lahko napolnili s pecivom. Poskrbeli bomo, da ga bo dovolj za vse, pa tudi za repete. Morebitnih težav ne pričakujemo, če pa se bodo pojavile, se bomo pa iz tega česa naučili in strategijo prilagodili. Ampak vse to je OK, ker … gre za znanost. Zaupajte strokovnjakom.

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

Ideja: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements