web analytics
23. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

SLOVENSKI ZDRAVNIKI ZA VRNITEV OTROK V ŠOLE

V naši rubriki DRUGI POGLED smo že večkrat objavili zapise, ki ne gredo skupaj s tistim, kar že mesece počnejo plačani (tako imenovani MSM) mediji. K sreči so potencial in doseg našega portala prepoznali tudi v neformalni skupini SLOVENSKI ZDRAVNIKI, ki so nam pred dnevi že posredovali prošnjo za objavo zapisa, ki je postal precej odmeven. Če si ga še niste, si ga lahko preberete na naslednji povezavi: KLIK. Mi pa nadaljujemo z drugim pogledom, ki ga zastopajo omenjeni, saj se nam zdi prav, da ljudje vidijo, da ni vse tako enostransko, kakor izpade ob poslušanju težakov, ki jim po nemarnem ne bomo omenjali imen, lahko pa jih gledate vsakodnevno na televizijah, berete v časopisih itd …

V skupini SLOVENSKI ZDRAVNIKI trdno verjamejo, da tudi v tem času lahko živimo izpolnjujoča življenja. Pri tem poudarjajo, da morajo biti otroci prioriteta naše družbe. Potrebno je poskrbeti za njihovo zdravje, razvoj, socializacijo in znanje. Otroke je potrebno vrniti v šole!

V zvezi z zapisanim SLOVENSKI ZDRAVNIKI vabijo k ogledu naslednjih tematskih sklopov:

1. Življenja naših otrok niso ogrožena

2. Otroci med epidemijo ne ogrožajo odraslih

3. Večina trenutnih epidemioloških ukrepov otrokom škodi

4. Škode, ki smo jo otrokom povzročili z epidemiološkimi ukrepi, nismo ocenili

5. Vrnimo otroke v šolo – TAKOJ!

Seveda pa – tako, kot vedno – prepuščamo vsakemu posameznemu bralcu v presojo, ali želi o zadevah, ki so zgoraj podane, nekoliko razmišljati, ali pa se bo še naprej predajal širjenju panike in ustvarjanju strahu s strani “velikih” …

Ljudje – pamet v roke in … vse najboljše v prihajajočem novem letu.

Aja, mimogrede … če bi se kdo v teh dneh usmilil in vseeno doniral kak evro – v zadnjem tednu smo neštetim objavam navkljub zbrali le eno donacijo – še vedno je na voljo:

—————————————————————————————————————————————————-

POZOR!!! Do 31. 12. donirajte za to, da bi Gorenjska Online še naprej lahko delovala. Tako boste sodelovali v žrebanju (izvedli ga bomo 1. januarja 2021) za BI MAG magnezijeve kristale za kopel. Izžrebani bodo trije dobitniki. 

 

 

Advertisements