web analytics
26. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

SLOVENSKI PSIHO?

Tole, kar boste prebrali spodaj, spada v rubriko “Novice od drugod”, saj se ne tiče dogodkov na Gorenjskem. Spada pa tudi v rubriko “Saj ni res – pa je!” … Preberite!

Policisti  so  bili konec prejšnjega tedna obveščeni, da s svojci pogrešajo 97  letno žensko iz območja Ljubljane. V razgovorih je bilo ugotovljeno, da naj  bi  za  njo  skrbel 67  letni  svojec,  ki ostalim svojcem že več let onemogoča  stike  z  njo.  Pri  nadaljnjem  zbiranju obvestil je bila oseba najdena  mrtva  v  enem izmed stanovanj na območju Ljubljane. Vzrok za smrt osebe  še ni znan. Smrt pa je po do sedaj znanih podatkih nastopila že pred nekaj  leti.  Ves ta čas je osumljenec svojcem lažno prikazoval da je oseba živa, prav tako pa je bil pooblaščen in je dvigal prihodke osebe.

67-letnemu  osumljencu  je  bila  zaradi  suma  kaznivega dejanja skrunitve trupla,  povzročitve smrti iz malomarnosti in goljufije odvzeta prostost za čas,  da  so  se zbirala  obvestila. Z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin  dogodka  bodo  policisti nadaljevali, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo.  

Modelu lahko rečemo “psiho”. Ne poznamo pa okoliščin. Morda pa je možakar pač živel v taki stiski, da so mu prav prišli tudi dohodki pokojne … kar seveda njegovih dejanj ne opravičuje. Jih pa pomaga razumeti …

Kaj pa menite vi, dragi bralci?

Vir: PU Ljubljana
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements