web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

ŠKORPIJON – letni horoskop

Škorpijonom bo leto 2020 prineslo ogromno aktivnosti, povezanih s financami in odnosi z različnimi ljudmi. Že lansko leto ste imeli zelo lepe priložnosti za srečo pri obeh. Če ste jih izkoristili, se bo trend nadaljeval tudi letos.

Zavedajte se, da vam zvezde prinašajo priložnosti več let zapored, zato lahko še marsikaj izboljšate ali vsaj požanjete, kar ste v preteklosti posejali. Precej pomembni bodo letos za vas tudi kariera in poklicni cilji, zato jim namenite dovolj pozornosti.

Vir fotografije: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo ne bosta najpomembnejši področji za vas v tem letu. Veliko pomembnejši bodo odnosi z ljudmi, ki vas obkrožajo v okolju, kjer živite. V nekaterih obdobjih lahko tu najdete tudi ljubezen. Zelo radi se boste učili, zato se ljubezen lahko skriva tudi v šolskih klopeh. 

Največja napaka, ki bi jo lahko storili, bi bila idealiziranje. Bodite realni in poskušajte presoditi, ali nekdo zasluži vašo pozornost, da ne boste kasneje razočarani. V partnerstvu bodite pripravljeni na razreševanje določenih zadev predvsem od marca do maja. 

Denar in finančne zadeve

Denar je eno od najpomembnejših področij letošnjega leta. Z njim se boste morali veliko ukvarjati in mu namenjati precej pozornosti. Še zlasti bodite pozorni na dogajanje od aprila do junija ter v zadnjih dveh mesecih leta. To bodo obdobja, ko bi lahko denar dodatno pritekal. 

Ob povečani sreči na finančnem področju, se boste morali zavedati, da je 2020 leto, ko si lahko finančno opomorete, vendar ni namenjeno brezglavemu zapravljanju. Naj vas trenutna situacija ne zavede! Ne mislite, da si lahko privoščite prav vse, česar si želite. Tako ravnanje bi prineslo težave v naslednjih letih. 

Vir fotografije: KLIK

Poklic in kariera

Poklic in kariera letos ne bosta posebno močno poudarjena. Pričakovati je, da bodo aktivnosti na tem področju potekale nekako približno tako, kot v preteklih letih. S tem, ko boste nadaljevali, kakor ste zastavili, boste lahko tudi normalno živeli. 

Kljub povedanemu, imate malce boljše možnosti na delovnem področju v marcu. V aprilu se lahko pojavijo vprašanja, ali počnete prave stvari. To se lahko ponovi tudi od junija, pa vse do konca leta. POZOR! Leto 2020 ni primerno za bistvene spremembe, če o njih niste trdno prepričani.

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tečaj Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati; KLIK na fotografijo zgoraj!

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read