web analytics
30. junija, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

ŠE PRED PRAZNIKI: ponovna uvedba obveznega nošenja nagobčnikov zaradi blagega prehlada

Zaradi naraščajočega števila primerov blagega prehlada, popularno imenovanega Omicron, so se oblasti v Mat’ kurji odločile nemudoma odločno ukrepati. Ena od idej strokovnjakov, s katerimi se ne razpravlja, ker oni točno in pravilno vedo vse – fejst bukovi dohtarji in gugl epidemiologi pa nimajo pojma – je, da bi se ponovno uvedlo obvezno popularno nošenje nagobčnikov v vseh situacijah in povsod.

Strokovnjaki namreč opažajo, da jih ljudje v skrbi za svoje bližnje samoiniciativno nosijo tudi v situacijah, ko so na sprehodu sami (ali s svojim cuckom), pogost pa je tudi prizor voznika avta, ki mu je mar za zdravstveno stanje v družbi, zato vozeč svoj avto, v katerem je sam, skrbno na sebi ohranja omenjeni modno-dihalni dodatek.

“Wet”
Grafit na Dessin papirju 30×42, original, v okvirju
100 EUR
https://corvus-art.si
info@corvus-art.si

Omenjeni ugledni strokovnjaki, s katerimi se ne razpravlja, ker oni točno in pravilno vedo vse, pravijo tudi, da bi tak ukrep moral učinkovito še dodatno izravnati že tako popolnoma ravno in vodoravno črto na grafu prikazov ničnega števila smrti zaradi Omikrona.

Poravnati moramo vodoravno črto in to moramo storiti zdaj,

je odločno dejal dobro pitani dr. Crack.

Odločni Jelko Vakcin je dodal:

Pravijo, da ravne linije na grafu ni mogoče še bolj izravnati, toda slovenski narod se nikoli ne umakne pred izzivom! Pravim, da bomo to linijo naredili še bolj ravno! Kdo je z mano?

Po navedbah zanesljivih virov je množica poslušalcev ob navedbah obeh uglednih strokovnjakov, s katerima se ne razpravlja, ker točno in pravilno poznata zadeve, nejevoljno brundala v svoje brade.

Pri tem se ni dalo prezreti predstavnikov treh prodajalcev kirurških mask zadaj v množici, ki so si divje skakali v objeme in se rokovali. Neimenovani vir nam je tudi zatrdil, da je prišlo do strastnega poljubljanja, prodajalci pa naj bi prihajali iz vrst toplih prijateljev Nosferatuja Brezmadežnega.

Po novem predlogu ukrepa bodo maske še pred božično-novoletnimi prazniki nujne tako zunaj, kot tudi v zaprtih prostorih; ukrep pa ne bo veljal za vplivne in bogate, ki tovrstne zaščite ne potrebujejo. Gre namreč za preprosta dejstva, utemeljena na stoletnih raziskavah, ki potrjujejo, da je kri bogatih prepojena s protitelesi, ki jim jih njihovi ponižni služabniki z veseljem in zastonj prostovoljno darujejo.

Vakcin je ob koncu potrdil, da se bodo maske nosile toliko časa, dokler ravna črta ne postane totalno ploska ali pa dokler duh človečnosti v državljanih Slovenije ne bo popolnoma zlomljen … karkoli bo pač nastopilo prej.

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

 

Advertisements