web analytics
30. junija, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Samorazpustitev zla?

Iz zaupnih virov smo dobili senzacionalno informacijo – najbolj mračna stranka se namerava samorazpustiti v najkrajšem možnem času.

Mračen dan je napočil za najbolj mračne podpornike najbolj mračne združbe v Zloveniji, saj so prejeli novico, da se njihova organizacija v kratkem namerava samorazpustiti, saj naj bi na t.i. levi strani političnega bloka politiki cilje mračnjakov dosegali sami … in to z neverjetno učinkovitostjo. 

No, mislim, da je to hkrati in dobra in slaba novica,

je dejal eden od ideologov mračnjakov, sicer znani pripovedovalec Grimm(s)ovih pravljic, medtem ko je opazoval, kako so dolgoletni člani (pa tudi tisti, ki so z njimi v rog začeli oportunistično tuliti v zadnjih dveh letih) začeli z žalostjo v očeh vračati svoje članske izkaznice; za nekaj primerov pa je bojda znano, da so ob tem vrnili tudi lične črne uniforme. Celo nekaj svetlomodrih je bilo menda zraven z rumenim soncem na titovkah … pardon … svečanih kapah. 

“Stolen freedom”
Kip Antonia Canova
Mešana tehnika na Dessin papirju 30×42, original, v okvirju
https://corvus-art.si
info@corvus-art.si

Levajzerji so našo razgradnjo države in fašizem prignali v kot. Poglejte, kako so pridno pomagali spodkopati sodni, bančni, šolski in zdravstveni sistem z nizkimi standardi, poskusi legalizacije drog in divjo dekriminalizacijo. Impresivno.

Omenjena brihta, pripovedovalec pravljic in samozvani ideolog, sicer kleni sin Gorenjske, je skušal pomiriti množico ne preveč brihtnih, a zato toliko bolj sovraštva polnih mračnih tipov in agresivnih babur z besedami, da mora biti vsakemu članu razpuščajoče se sekte v čast prenesti štafeto sovraštva in delitev na druge ljudi … saj je to zdaj mogoče z lovkami, ki so globoko vtkane v zlovensko politiko, izobraževanje, posel in zabavo.

Iz dobro obveščenih virov smo tudi izvedeli, da je za tiste najbolj umazane, kult v samorazpustitivi – v spregi z neko še bolj mračno institucijo, ki ima sedež tam, kamor vodijo vse poti sveta –  pripravil evakuacijske načrte za naselitev v Južni Ameriki. 

Fašizem je zdaj v dobrih rokah,

je rekel ob koncu pravljičar z motnimi očmi.

Po krajšem sestanku v zvezi s samorazpustitvijo, so nekdanji člani kulta navdušeno pokazali svojo podporo nekaterim novim strankam, ki bodo štafeto fašizma in izključevanja s ponosom nosile še naprej. Konkretno se je to izrazilo v velikodušnih donacijah za kampanje strank, ki jih javno mnenje sicer ne zaznava.

Ampak glejte – to so ljudje, ki gledajo samo naprej … 

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

 

Advertisements