web analytics
20 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Rojeni v tem znamenju boste izkusili precej zanimivo leto, v katerem vam ne bo nikoli dolgčas. Obeta se dogajati toliko zadev, da boste včasih kar pošteno pogrešali svoj mir in ustaljeno življenje. Kakšna stvar vas zna vreči tudi iz tira, a boste spoznali, da so nove rešitve boljše od starih. 

Zelo pomembni bodo družinski odnosi, ljubezen, kariera in mnoga prijateljstva. Vsi ti, četudi vam bodo kdaj pokravžljali možgane in razburkali dnevni ritem, vam prinašajo ogromno dobrega, zato si vzemite čas za ljudi in aktivnosti, ki jih čutite kot pomembne. 

Vir fotografije: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo bosta letos v ospredju. Še zlasti samski imate zelo lepe priložnosti v juliju, a ob tem tudi v januarju, februarju, junija in avgusta. V tem času si privoščite dopust in vzemite dovolj časa za zabavo (s čim manj alkohola in drugih opojnih napitkov). 

Partner bo letos zahteval več pozornosti v letošnjem letu. Če ste bili do sedaj večino časa doma, pa vas letos večkrat povleče v družbo, bodite pozorni na prve znake ljubosumja. Partnerja takoj pomirite, naj ne skrbi. Še posebno bo to pomembno od avgusta do oktobra.

Denar in finančne zadeve

Denar in finance letos niso v ospredju. Seveda denar potrebujete, če želite lepo živeti in si privoščiti še dodatno zabavo, vendar boste vse zmogli v dosedanjih okvirih. Uprite se le nepredvidenemu trošenju, ki se bolj intenzivno obeta od julija do zaključka leta. 

Bodite pozorni na dogajanje od februarja do druge polovice aprila. V tem času se lahko pojavi možnost za dodaten zaslužek, celo kakšna nepredvidena povišica ali prejemek. Prav vam bo prišlo! 

Vir fotografije: KLIK

Poklic in kariera

Upati je, da ste opazili in dobro izkoristili priložnosti, ki ste jih bili deležni lansko leto. Če je tako, vztrajajte v svojem poklicu in zgradite kariero (ali posel) po svoji meri. Pri tem uporabite dobre nasvete prijateljev in znancev, ki so vam pripravljeni pomagati. 

V kolikor ste rojeni v sredini znamenja, imate zelo verjetno nekaj težav s pravo smerjo in izbiro. Za vas še ni prišel čas velikih sprememb, saj je zanje potrebna večja jasnost. Malce še počakajte in vztrajajte na dosedanji poti, a le v tisti meri, ki jo lahko prenašate. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Profesionalni astrološki program Solar Fire – KLIK na zgornjo sliko

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read
3 min read