web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

ReCO Kranj: jagodni izbor iz včerajšnje kronike

Ob 0.59 so na Ljubljanski cesti v Domžalah, gasilci CZR Domžale, pogasili požar na ekološkem otoku. Ogenj je uničil tri komunalne zabojnike.

Ob 6.08 se je na regionalni cesti Bistrica–Tržič, prevrnilo tovorno vozilo za prevoz sekancev. Gasilci GARS Kranj in PGD Bistrica pri Tržiču zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč pri dvigu tovornega vozila.

Ob 7.28 je na Cankarjevi cesti v Kamniku zagorelo v kesonu smetarskega vozila. Aktivirani so bili gasilci PGD Kamnik, ki so s tehničnim posegom odprli keson vozila in pogasili približno tri kubične metre papirja in kartona. Zaradi izteklega hidravličnega olja so zatesnili jašek za meteorno vodo.

Ob 8.54 sta ob Gajevi ulici v Preserjah, občina Domžale, gasilca CZR Domžale iz potoka Mlinščica potegnila kolo.

Ob 14.14 sta na cesti iz Hrušice proti Mali Mežaklji trčili osebni vozili. Gasilci GARS Jesenice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in nudili pomoč poškodovani osebi, do prihoda reševalcev NMP Jesenice.

Fabrka

Ob 14.40 si je v naselju Trnovec, občina Medvode, pri delih na strehi stanovanjskega objekta delavec s pištolo za zabijanje žebljev poškodoval nogo. Reševalci NMP Ljubljana so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Za prenos ponesrečenca s strehe objekta so bili aktivirani gasilci PGD Sora, vendar je poškodovanec pred njihovim prihodom že sam sestopil po lestvi. Obveščene so bile vse pristojne službe.

Ob 16.08 je na Partizanski cesti v Škofji Loki oseba ostala v okvarjenem dvigalu. Gasilci GARS Kranj so s tehničnim posegom odprli dvigalo, rešili osebo ter obvestili pristojnega serviserja.

Ob 12.41 so na Pelechovi cesti v Preserjah, občina Domžale, gasilci CZR Domžale nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi in prenosu osebe, ki se je poškodovala pri padcu po stopnicah.

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

1 min read
4 min read