web analytics
20 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Rakom se obeta zanimivo in pestro leto 2020. Predvsem boste iskali ravnotežje med družinskimi in poklicnimi obveznostmi. Zlepa vam ne bo dolgčas. Morali pa boste poiskati tisto pravo zanimanje v sebi, da boste srečni. 

Precej se boste ukvarjali tudi s partnerskim področjem. Pri tem najprej poglejte vase, poskrbite za osebnostno rast in bodite prepričani, kje bi radi postavili meje. Le tako boste ob zaključka leta ponosni nase in spremembe, ki bodo letos nujne. 

Ljubezen in partnerstvo

Pripadnike vašega znamenja praviloma ne zanima flirt in neskončno letanje od cveta do cveta. Želite si pripadnosti in partnerskega odnosa, v katerem boste lahko blesteli tako pri družinskih odločitvah kot pri izlivanju čustev ljudem, ki so vam tako zelo blizu. Letos lahko, sicer preko nekaj skokov čez ovire, to uresničite. 

Najlepši čas ljubezni se vam obeta v poletnih mesecih, zatem še v zadnjih dveh mesecih leta. V tem času vam priporočam tudi počitnice in kakšno dodatno zabavo. Skozi vse leto se boste morali ukvarjati z odnosi, zato bodite prepričani, kje so meje in kako jih postaviti. 

Denar in finančne zadeve

Finančno in denarno področje letos ne bo v ospredju. Še sreča, saj boste imeli toliko dela z odnosi, ugotavljanjem, kaj vam ustreza in kaj je nujno spremeniti, da se z drugim skorajda ne boste mogli kvalitetno ukvarjati. 

Predvsem bodite pozorni na impulzivne nakupe, ki se lahko pojavijo v bolj stresnih mesecih, še zlasti v januarju in februarju, a se lahko pojavljajo skozi vse leto. V juliju in avgustu pa le poglejte, ali se bliža kakšna priložnost za dodaten zaslužek ali “denar z neba”. 

Tečaj Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati; KLIK na fotografijo zgoraj!

Poklic in kariera

Za vas bo letos izjemno pomembno, da se pogovorite s seboj, kaj vam pomeni kariera, poklic in poslovno udejstvovanje. Pri tem bodite pozorni, da boste v čim večji meri, kolikor je mogoče, seveda, uravnotežili poklicne in družinske cilje. 

Še posebno v času mrkov bodite pozorni na nenadne impulze in občutek, da bi ušli iz svoje kože. Čustvena razburkanost v teh obdobjih lahko pripelje do napačnih odločitev,  ko bi morali vztrajati, ne pa se vdati pod pritiski. Temu se uprite, delajte na sebi in vse bo v redu. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read