web analytics
21 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

RADOVLJICA: zapora Ulice Staneta Žagarja

S Komunale Radovljica, d. o. o., obveščajo, da bodo med ponedeljkom, 8. junija in petkom, 12. junija 2020 med 7. in 17. uro izvajali asfaltiranje Ulice Staneta Žagarja v Radovljici. V času izvajanja del bo promet potekal po spremenjenem režimu z delnimi in občasno popolnimi zaporami uvozov na ulico in glavne ceste.

Promet po glavni Ulici Staneta Žagarja bo v času izvajanja del potekal enosmerno od Gorenjske proti Gradnikovi cesti.

Izvajali bodo sanacijo asfaltne površine na uvozih:

  • Tavčarjeva ulica, obvoz bo v času popolne zapore priključka na Ulico Staneta Žagarja urejen preko parkirišča Mercator,
  • ostali uvozi in hišni priključki zahodno od glavne Ulice Staneta Žagarja, kjer se izvaja sanacija pločnika, bodo od ponedeljka, 8., do srede, 10. junija 2020, občasno popolnoma zaprti (max: 2 uri). Popolna zapora uvozov bo v četrtek, 11., in petek, 12. junija 2020 pa med 7. in 17. uro.

Točnega poteka sanacijskih del Komunala Radovljica ne more časovno opredeliti. Odgovorni zatrjujejo, da se bodo potrudili stanovalcem večji del dneva zagotoviti dostop z osebnimi vozili; ne bo pa to možno v četrtek in petek, ko bo promet na uvozih popolnoma zaprt med 7. in 17. uro.

Vse morebitne spremembe in dodatna navodila bodo objavljena na www.komunala-radovljica.si, dodatne informacije in pojasnila pa lahko dobite s klicem na telefonsko številki 04 537 01 11.

———-

Ročna limfna drenaža je rahla, črpanju podobna oblika masaže, ki spodbuja tok limfe in s tem pospešuje odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa. 

Vir informacij: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
5 min read