web analytics
30. junija, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Prisilno zbiranje “nenafutranih” v posebne centre

Nemški minister “za zdravje” Jens Spahn je pred dnevi v posebnem javljanju za ameriško televizijo, ki ji na tem mestu ne bomo po nepotrebnem delali reklame, napovedal svoj agresiven načrt za boj proti najnevarnejšemu virusu v zgodovini človeštva, pa tudi širše, ki ga tudi ne bomo imenovali, saj ga vsi dobro poznamo, ker mori vse na Zemlji, pa tudi širše.

IT’S A SIN
Grafit na Dessin papirju 30×42, original
100 EUR
https://corvus-art.si
info@corvus-art.si

V Spahnovem načrtu je zbiranje – če bo potrebno tudi prisilno, kot je dejal dobrodušni možakar – vseh necepljenih ljudi in njihovo namestitev na posebna varovana območja, kjer ne bodo nikogar motili.

je povedal Jens Spahn.

Prebivalci Nemčije, ki se ne bodo želeli najesti brezplačnega peciva, ki ga velikodušno ponuja nemška vlada,  bodo po ministrovih besedah v prihodnje morali nositi tudi vidne oznake na svojih oblačilih. Na ta način bodo vsi normalni in peciva polni prebivalci Četrtega Reicha nemudoma vedeli, komu se morajo v velikem loku izogniti.

Nenazadnje, če bodo tečneži ustrezno označeni, bo lažja tudi prepoznava in prijava, če bi si kdo od njih, ki se pred tem ni vsakih nekaj mesecev pridno najedel peciva, slučajno želel kupiti hrano na tržnici ali v trgovini, rezervirani za nafutrane osebke.

je še dodal Spahn in kratek samogovor odločno zaključil s prav posebnim pro-znanstvenim pozdravom:

Na intervju se je najprej odzvala avstralska vlada, ki je potezo nemškega zdravstvenega ministra pohvalila ter dejala, da je podoben pristop pri Aboriginih dal odlične rezultate.

Novinarja v studiu sta Spahna za konec pogovora povprašala še od kod je črpal navdih za odločno ukrepanje, vendar je le-ta s prav posebno arijskim pogledom vzvišeno prhnil, da debata o nekaterih rečeh pač ni dovoljena ter da je brezpogojno potrebno zaupati znanosti … in politiki. Politiki še posebno!

V zraku pa je ostalo tudi vprašanje, ali je morda svoj recept za organizacijo in hranjenje peciva zavračajočih zaupal še komu izmed kolegov v podložnih državicah …

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

 

Advertisements