web analytics
3. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Presek sobotnih dogajanj skozi zaznamke Regijskega centra za obveščanje iz kranja

Včerajšnji dan je žal zaznamovala večerna cestna tragedija iz Vrbe, o kateri smo s kratko vestičko policije sinoči že poročali. Regijski center za obveščanje iz Kranja o le-tej ni zapisal niti besede ne v večernem, ne v današnjem jutranjem poročilu, pa tudi ne v dnevnem poročilu … Naše iskreno sožalje vsem prizadetim. …

Ob 12.40 je na poti iz Planice proti Tamarju, občina Kranjska Gora, s kolesom padla kolesarka in se poškodovala. Posredovali so gorski reševalci GRS Rateče in oskrbnik doma v Tamarju, ki je poškodovanko prepeljal do Planice, kjer so jo prevzeli reševalci NMP Jesenice.

Ob 13.40 je voznik osebnega vozila v naselju Visoko v občini Šenčur izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drog javne razsvetljave. Gasilci GARS Kranj so poškodovanega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila in na vozilu odklopili akumulator.

Ob 20.44 se je na pobočju Male Osojnice, občina Bled, izgubila planinka. Gorski reševalci GRS Radovljica so jo nepoškodovano našli in pospremili v dolino.

Ob 20.47 so se pod Korošico v Kamniško Savinjskih Alpah izgubili trije planinci. Na pomoč so prišli reševalci GRS Kamnik, ki so trojico nepoškodovano pospremili v dolino.

Ob 20.49 so na območju Gozda Martuljka, občina Kranjska Gora, reševalci GRS Kranjska Gora ter posadka s helikopterjem LPE preiskovali teren zaradi prijave občana, da je videl signalne rakete, vendar niso nič zaznali.

Ob 22.30 so ob Kamniški Bistrici, občina Domžale, goreli električni vodniki. Požar so pogasili gasilci iz CZR Domžale in PGD Ihan.

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

2 min read
5 min read
1 min read