web analytics
4. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Prebili cev zemeljskega plina

Ko smo pred kakim letom začeli z objavljanjem novic s področja Gorenjske, so bili v rubriki kronika vedno najbolj polni članki ob koncih tedna. Nova epidemija je postavila tudi te stvari na glavo, pa praktično v tej pomladi še nismo poročali o kaki – recimo – nesreči v gorah. Kar seveda ni napak, ravno obratno. Tudi prometne nesreče so k sreči redke. Praktično se pojavljajo le še težave z rdečim petelinom.

Včeraj so v Regijskem centru za obveščanje zabeležili eno intervencijo zjutraj, nato pa praktično ves dan ne več …

Ob 7.38 so v Ulici 7. avgusta v Domžalah delavci pri izvedbi gradbeno-obrtniških del pri stanovanjski hiši prebili cev zemeljskega plina. Posredovali so gasilci CZR Domžale, ki so s tehničnim posegom zaustavili puščanje plina in o dogodku obvestili podjetje za distribucijo zemeljskega plina. Na kraju dogodka so bili prisotni tudi policisti.

Ob 20.40 je v naselju Dol, občina Medvode, gorela podrast . Požar na površini okoli 5 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Sora.

Ob 23.25 je v Kranju, občina Kranj, na polju gorela vrtna uta v velikosti 3 x 2 metra in okolica. Gasilci GARS Kranj so ogenj pogasili, prekopali in z vodo zalili požarišče ter pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Ob 1.58 je v Straži pri Moravčah, občina Moravče, ob stanovanjski hiši gorelo ostrešje pomožnega objekta. Posredovali so gasilci PGD Moravče, ki so pogasili nekaj kvadratnih metrov ostrešja.

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
7 min read
3 min read
2 min read