web analytics
21. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Pozivi na protestne shode – obvestilo PU Ljubljana

Oblast praw, da je konc zajebancije. Zdej gre pa zares. Treba je rešwt žiulena in – nehejte se puntat, narod! Evo, tkole “opozarja” naša ljudska milica:

V javnosti je bilo zaznati več pozivov na shoda v Ljubljani, ki bi naj bi potekala dva zaporedna dneva, zato želimo opozoriti na naslednja dejstva:

Policija bo nadzirala spoštovanje veljavnih odlokov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni in v primeru ugotovljenih kršitev ustrezno ukrepala.

Območje kjer bo zaznan morebitni shod, ter konkretni postopki s policisti bodo videonadzorovani. Pozivamo vse, da upoštevajo opozorila in navodila policije, ter spoštujejo vse  odloke glede omejitve gibanja in zbiranja ljudi.

Poudarjamo, da ne posegamo v pravice posameznikom do zbiranja in svobode izražanja, vendar pa je potrebno razumeti, da so odrejeni ukrepi izjemnega pomena za zdravje vseh nas in jih je potrebno upoštevati.  Vse pozivamo da ravnajo odgovorno in spoštujejo ukrepe za zajezitev epidemije koronavirusa, tako zaradi sebe kot tudi zaradi drugih.

 

No tko, zdej veste. To je use sam za vaš dobr. Če se pa slučajn ne strinjate, v’s bojo pa mrbit opral s kšnmu vodmu topam, pa opal’l kšno kazen, da boste začel prow razmišlat. Če še nau pomagaw, majo pa prpravlene tut druge “ukrepe” … ker oblast je od boga dana. Mate da ubogate, ne pa aerosole širte naokol! Bolnce pokajo po šiv’h, ldje po cestah cepajo ko muhe, kriv ste pa vi, navadn ldje, xse na držete najbolšh navodil najbolše vlade u najbolš držav na svetu …

Juhej!

Vir: PU Ljubljana
Vir naslovne fotke: KLIK

Advertisements