web analytics
7. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Posodobljena mobilna aplikacija iKranj

Brezplačno mobilno aplikacijo iKranj so pred kratkim posodobili na najnovejšo verzijo sistema Ionic, zaradi narave nalaganja aplikacije na Google Play in Apple store pa je bilo treba staro verzijo deaktivirati in v sistem naložiti novo.

Uporabniki lahko sicer staro aplikacijo še vedno uporabljajo, vendar ta ne bo več sledila posodobitvam. Zato – in tudi zaradi boljše uporabniške izkušnje – je priporočljivo, da uporabniki staro aplikacijo izbrišejo iz naprav in naložijo novo (prek Google Play ali Apple store).

S prenosom aplikacije lahko uporabniki sledijo novicam z različnih področij (šport, kultura, energetika, turizem, gospodarstvo …) z območja Mestne občine Kranj in širše. Ob tem si lahko nastavijo svoje najljubše kategorije in berejo le novice s področij, ki jih zanimajo. Taka nastavitev je možna tudi pri napovedniku dogodkov, ki se bodo odvijali v Kranju.

Aplikacija poleg tega omogoča vpogled, kje se nahajajo radarji, kje so zapore cest, kje brezplačne wi-fi točke, kakšno je vreme v Kranju. S pomočjo aplikacije je mogoče preveriti tudi lokacije in razpoložljivost e-avtomobilov za najem oziroma koles v sistemu KRsKOLESOM, ali oddati pobudo na platformo KrPovej.

Na naslovnici aplikacije si lahko vsak uporabnik nastavi prikaz po svojih željah, torej izbere kategorije, ki jim želi slediti in se mu bodo te ob zagonu aplikacije najprej prikazale.Vir informacij: MO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

(Visited 38 times, 1 visits today)