Delite:

Nesreče virusa ne poznajo, prav tako pa jim nihče ni zaukazal karantene. Če že drugega ne, je pa vsaj prometnih nesreč in takih na smučiščih v teh dneh nekoliko manj, čeprav … Poglejmo si, katere intervencije so včeraj zabeležili na Regijskem centru za obveščanje v Kranju:

Ob 8.48 je na Trgu Prešernove brigade v Kranju v stanovanju smrdelo po zažgani plastiki. Ob prihodu gasilcev GARS Kranj je bil požar že pogašen, tako da so le prezračili prostore.

Ob 8.59 so na Golniški cesti v naselju Mlaka pri Kranju gasilci GARS Kranj s tehničnim posegom skozi klet vstopili v stanovanjsko hišo in omogočili reševalcem NMP Kranj dostop do onemogle osebe.

Ob 12.30 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske, z dežurno ekipo HNMP na krovu, poletela v Staro Fužino v občini Bohinj, od koder je prepeljala obolelo osebo v Splošno bolnišnico Jesenice.

Ob 13.14 je v naselju Posavec, občina Radovljica, je osebno vozilo zapeljalo s ceste. Posredovali gasilci GARS Kranj, ki so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, na vozilu odklopili akumulator, posuli iztekle tekočine ter vozilo dvignili in postavili nazaj na cestišče. Tri osebe so se lažje poškodovale.

Ob 18.31 so gorele saje v dimniku stanovanjske hiše v Zalogu, v občini Kranj. Gasilci PGD Goriče in GARS Kranj so pogasili saje v dimniku, ga očistili in prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Delite:
Advertisements