web analytics
25 novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Pogrešano osebo našli mrtvo

Ob 6.00 se je na območju Čopovega Rovta na Slovenskem Javorniku, občina Jesenice, nadaljevala iskalna akcija za pogrešano osebo. Gorski reševalci GRS Jesenice, vodniki reševalnih psov ZRPS Gorenjska, vodniki psov GRZS Gorenjska in Skupina za iskanje pogrešanih oseb Gorenjska so s policijo pregledali teren in pogrešano osebo našli mrtvo. Predali so jo pogrebni službi.

Ob 8.56 so v Ulici Nikole Tesle v Domžalah gasilci CZR Domžale z lestvijo skozi okno vstopili v stanovanje in odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem se je nahajal tri letni otrok.

Ob 12.41 si je pohodnik na poti od Doma Planika proti Velem polju, občina Bohinj, poškodoval nogo. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Bohinj z dežurno ekipo GRS Brnik, ki so poškodovanega pohodnika dvignili v helikopter SV in ga prepeljali v SB Jesenice.

Ob 15.02 je zagorelo ob kontejnerju pri divjem kopališču v Puštalu, občina Škofja Loka. Gasilci PGD Škofja Loka in Stara Loka so pogasili ogenj na površini pol kvadratnega metra.

Ob 15.03 je oskrbnica Doma Planika pod Triglavom prosila za zdravniško pomoč za obolelo pohodnico. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Bohinj in dežurna ekipa GRS Brnik, ki so obolelo pohodnico s helikopterjem SV prepeljali v jeseniško bolnišnico.

Ob 15.13 si je na poti od Vrat proti Kriškim podom na Sovatni, občina Mojstrana, planinka poškodovala nogo. Gorski reševalci GRS Mojstrana so jo skupaj z dežurno ekipo GRS Brnik oskrbeli in s helikopterjem SV prepeljali v SB Jesenice.

Ob 18.19 je v Cojzovi koči na Kokrškemu sedlu, občina Preddvor, obolela oskrbnica. Posredovali so gorski reševalci GRS Kranj in posadka s helikopterjem SV z dežurno ekipo GRS Brnik, ki so osebo prepeljali na heliport pri GRS Kamnik, od koder je bila z reševalnim vozilom prepeljana v ZD Kamnik, nato pa v UKC Ljubljana.

Ob 21.02 sta na Cesti Maršala Tita na Jesenicah trčila osebno vozilo in motorno kolo. Gasilci GARS Jesenice so z absorpcijskim sredstvom počistili razlite tekočine in policiji pomagali pri usmerjanju prometa. V nesreči se je ena oseba poškodovala.

Vir: ReCO Kranj
Vir fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read
2 min read
3 min read