web analytics

Pogrešan: Robert Nučič

Delite:

Že res, da se na teh straneh ubadamo bolj z zadevami, ki se tičejo Gorenjske. Ampak na določenem področju administrativno in operativno pokrivajo Gorenjsko tudi na Policijski upravi Ljubljana, od koder so nas tokrat zaprosili za pomoč pri naslednji zadevi:

Policisti Policijske postaje Grosuplje od 8. 7. 2019 obravnavajo izginotje pogrešanega 48-letnega Roberta Nučiča iz Grosuplja. Svojci so ga nazadnje videli 6. 7. 2019 v popoldanskih urah doma. Robert je visok 190 cm, srednje postave, ne nosi očal, ni imel brade ali brk. Kaj bi lahko imel oblečeno, ni znano.

Da bi pogrešano osebo izsledili, so policisti izvedli vrsto aktivnosti. Med drugim je bila izvedena tudi iskalna akcija skupaj z lovci in gasilci v sodelovanju z jamarsko reševalno službo, s katerimi je bilo pregledanih več naravnih jam, ki se nahajajo v gozdovih v okolici naslova prebivanja. Iskalna akcija ni bila uspešna.

Opravljenih je bilo več razgovorov s sosedi, prijatelji, znanci, bivšimi sodelavci in ostalimi osebami, ki bi lahko posredovali koristne informacije.

Ker do sedaj izvedene aktivnosti niso bile uspešne in pogrešani ni bil izsleden, policija naproša za objavo  v medijih.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o pogrešani osebi, naprošamo, da to sporočijo na Policijsko postajo Grosuplje na št. 01/781 83 80 ali številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.Ostali aktualni prispevki

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.