web analytics
29. novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

POČAS SE KUHAMO! Še par petkov, pa nau ubenga več …

Tole use skp je šwo u maloro! Namest bi bwo na cest pou kokoške, se buni u resnic zmerej m’n l’di. B’l n’s stiskajo z nesmiseln’m ukrepam, b’l se trudjo potunkat usacga, k drgač misl, m’n je ldi na cest. Podobn sej dogajow tut en’h deved’st let nazaj un en držav, kji naš politiki zlo rad u rt lezejo tmle gor na severu. Kuko sej končaw, ni treba omenat, pr n’s smo še dons usi skregan zarad tga. In mi, Šentflorjanci si jemlemo pravico režat se naumn’m Amerikancam?

Kukr je javn zapisawa ena od doktork na svojmu profilu:

Takšne ukrepe uvajajo do konca pokvarjeni, izrojeni, skorumpirani, prodani zločinci, ki se brezhrbtenično uklanjajo globalnim pošastim, podpirajo pa jih do konca oprani, zasužnjeni zombiji 🤮🤮🤮🤮🤮. Primerjava z nacistično Nemčijo je že dolgo več kot ustrezna, vsak dan bolj.
In ja, v tej situaciji smo TUDI zaradi apatične množice, ki s svojo pokornostjo ter odsotnostjo vsakršne sledi najmanjšega poskusa upora pomaga vzpostavljati zločinski naci sistem. Podporniki korona-ukrepov ste so-storilci in so-zločinci enega največjih zločinov proti človeštvu 🤮.
Saj kmalu nas bodo tako stisnili, da bomo vsi klonili in postali sostorilci… ker nas je tistih, ki smo se vsaj poskusili upreti vsej tej izrojenosti, mnogo premalo.

Poročilo PU Ljubljana o sinočnjem protivladnem shodu

18. 9. 2020, so policisti na območju centra Ljubljane opravili varovanje neprijavljenega shoda.

Okoli 19. ure so se protestniki pričeli zbirati na Prešernovem trgu, nato pa odšli do Trga republike, kjer se je zbralo okoli 2500 oseb.

Policisti so opravljali naloge za varovanje državnega zbora, vzdrževali javni red in mir, zagotavljali varnost udeležencev protestnega shoda, urejali promet in izvajali nadzor nad upoštevanjem Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.

Dogodek, ki se je zaključil nekaj pred 23.30, je potekal mirno. Policisti so zaradi zagotovitve varnosti za promet zaprli nekaj ulic v okolici. Pri varovanju shoda so ugotovili tri kršitve Zakona o javnih zbiranjih in kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Nadaljujejo zbiranje obvestil glede dogodka in bodo v primeru dodatno zaznanih prekrškov ali kaznivih dejanj ukrepali v skladu z zakonodajo.

Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
2 min read
3 min read