web analytics

IMATE ZA NAS KAKO INFORMACIJO? PIŠITE NAM NA:

3 julija, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Petkov shod v očeh policije … z dodatkom Zlatkom

Delite:

Dne 26. 6. 2020, so policisti v ožjem centru Ljubljane opravljali naloge za vzdrževanje javnega reda in miru, zagotavljali varnost udeležencev protestnega shoda, urejali promet in izvajali nadzor nad upoštevanjem Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.  Glede na znane okoliščine in pridobljene informacije v zvezi protestov nobeno območje ni bilo omejeno z varovalnimi ograjami.

Pred 19. uro so se protestniki pričeli zbirati na Prešernovem trgu in okolici, od koder se je kolona pričela pomikati po ulicah v centru mesta, nato pa se jih je okoli 3500 zbralo na Kongresnem trgu, kjer se je shod tudi zaključil.

Protest je potekal mirno, so pa policisti sprotno zaprli več ulic v okolici z namenom zagotovitve varnosti udeležencem. Policisti so pri varovanju shoda opravili 6 postopkov ugotavljanja identitete. Kršitev trenutno niso ugotovili. Nadaljuje pa se zbiranje obvestil v zvezi z dogodkom; v primeru zaznanih prekrškov ali kaznivih dejanj se bo ukrepalo v skladu z zakonodajo.

Mi policijskemu poročilu dodajamo le še primitivno pisanje, ki ga je znanemu slovenskemu raperju Zlatku poslal skriti oboževalec in ob tem dodajamo ugotovitev, da se očitno nepismeno sovraštvo pod oznako pravega slovenstva v teh časih nebrzdano širi.

Dodajamo tudi še čivk podpornice vlade – kot se sama imenuje – Romane:

Kaj mislite o tem vi, dragi bralci? Kam bo to pripeljalo?

Delite:
Advertisements
x