web analytics
3. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Padec kolesarja, požari ter kranjska dvigala …

Ob 7.03 so gasilci GARS Kranj iz pokvarjenega dvigala v ulici Janeza Puharja v Kranju rešili 5 nepoškodovanih oseb, dvigalo izklopili iz obratovanja in o tem obvestili serviserja.

Ob 9.30 se je v gozdu pri naselju Spodnje Stranje v občini Kamnik pri padcu s kolesom poškodoval kolesar. Gasilci PGD Kamnik so nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovanega kolesarja do reševalnega vozila NMP Kamnik, s katerim je bil odpeljan v nadaljnjo oskrbo.

Ob 19.23 je v Ulici Rudija Papeža v Kranju ostala ena oseba ujeta v dvigalu v večstanovanjskem objektu. Gasilci GARS Kranj so izklopili dvigalo, s tehničnim posegom rešili osebo iz dvigala in o tem obvestili pristojnega serviserja.

Ob 20.26 je na cesti Lesce – Bled, občina Lesce, zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Lesce in Radovljica so požar na vozilu pogasili ter nudili pomoč pri nalaganju vozila na vozilo vlečne službe.

Ob 1.25 je v Virmašah, občina Škofja Loka, zagorelo v zabojniku poleg železniške proge. Gasilci PGD Škofja Loka in Virmaše so požar pogasili in pregledali okolico.

Vir informacij: ReCO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

2 min read
5 min read
1 min read