web analytics
4. decembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

PA TO JE STRAŠNO!!! Poglejte, kaj se dogaja …

Inšpektor, redar ter policist so danes v Kranju oglobili mlado družino zaradi neupoštevanja veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa.
 
Mlada starša sta na ulici pred Mestno knjižnico v Kranju želela pojesti rogljiček, ki ga ni pojedel njun otrok v vozičku. Ker pri tem nista imela maske na javnem kraju, so ju oglobili.
Pri tem so represivci – če uporabimo blago obliko poimenovanja – uporabili izgovor, ki so ga pogosto slišali zavezniški zasliševalci, ko so po drugi svetovni vojni v Nemčiji izpraševali pripadnike propadlega nacističnega režima – samo svoje delo opravljamo. Poglejte si posnetek sami in ga komentirajte …

 

Mlada mamica je ob tem zapisala:

“Samo v vednost… zunaj na sprehodu ne smete jest kifeljčka! Danes v centru Kranja, kjer ni bilo žive duše, sva si z možem dovolila razdeliti rogljič, ki ga naša dojenčica v vozičku ni mogla več pojest. Masko sem si dala pod brado in požulila tisto tretjino rogljiča. Do nas pristopi 6 oseb (2 policista, 2 redarja in 2 inšpektorja). Nisem še do konca prežvečila, ko nas popišejo, razložijo kaj vse kršimo in pričakujemo plačilni nalog… 800 eur ker smo na javni površini, kjer daleč okoli ni bilo nobenega, jedli rogljiček! 9 let star sin, z masko na obrazu, se je tresel od strahu.”

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
7 min read
3 min read
2 min read