web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Letos se boste morali ogromno časa ukvarjati s seboj. To je čas, ki je pisan na vašo kožo, saj boste v ospredju vi, vi in samo vi. V ospredju bodo vaše želje in cilji. Seveda, pri tem ne pozabite na domače in ljubljene, pa še na koga drugega. 

Zelo dobre možnosti imate za preboj na poklicnem in kariernem področju. Pri tem imejte v mislih, da z glavo skozi zid ne bo šlo. Toplo vam priporočamo, da se ustavite in premislite, česa si želite. Naredite dober načrt in mu sledite korak za korakom. Nato uživajte v triumfu!

Ljubezen in partnerstvo

Vaši najboljši meseci za ljubezen in partnerstvo se vam obetajo v drugi polovici julija, v avgustu in septembru. Sreča pa se vam bo nasmihala že od februarja do prvega tedna marca. To bodo odlična obdobja tudi za počitnice in zabavo. 

Vir fotografije: KLIK

Pozorni bodite na dogajanje v ljubezni in partnerstvu v novembru. Lahko bi prihajalo tudi do težav pri komunikaciji z drugimi ljudmi. Predvsem imejte v mislih, da je potrebno v tem času prisluhniti, umiriti žogo in razrešiti zadeve, pa boste srečni tudi takrat. 

Denar in finančne zadeve

Denar za vas letos ne bo najpomembnejša zadeva. Zgodi se lahko, da boste nepredvidoma nagrajeni ali brez premisleka trošili bolj kot običajno. Za vas bo letos in še nekaj let zelo pomembno, da se naučite smotrno ravnati z denarjem, da boste imeli kontrolo nad njim. 

Sicer pa je vaše finančno stanje odvisno od poklicnih in kariernih uspehov. Leto vam ponuja mnogo priložnosti, ki jih morate samo izkoristiti na pravi način, pa boste imeli dovolj tudi v finančnem in materialnem smislu. Zelo ugoden čas za vaš denar bo marca, aprila in maja. 

Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskopKLIK na fotografijo zgoraj!

Poklic in kariera

Kariera in napredovanje v poslu bodo letos v ospredju. Obeta se vam zelo veliko priložnosti za preboj v poslovnih zadevah. Le-te, seveda, v sebi nosijo tudi ugodne finančne posledice, ko lahko denar priteka, brez da bi kaj dosti razmišljali o njem. 

Vsi vplivi na tem področju na prvi pogled niso najbolj ugodni. Uspeh boste letos najlažje ustvarili s pomočjo vnaprej premišljenih aktivnosti. Kadar se pojavijo ovire, ne obupajte, kajti le-te so le pokazatelji, kje morate bolje premisliti in jih obiti. 

V povezavi s poklicnimi in kariernimi možnostmi, se zna pojaviti želja po selitvi. Najboljši čas zanjo je od marca do maja. Seveda pa naj ne bo selitev posledica nerazumevanja z domačimi. Družinske in poklicne izzive boste morali vse leto usklajevati z drugimi. Splača se!

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read