web analytics

IMATE ZA NAS KAKO INFORMACIJO? PIŠITE NAM NA:

29 maja, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

OOZ Škofja Loka z brezplačnimi nasveti

Delite:

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka (OOZ Škofja Loka) je med drugim tudi poslovnopodporna institucija, ki na škofjeloškem že skoraj 45 let ščiti in zastopa interese svojih članov ter skrbi za njihovo pravilno ravnanje. Njena vloga se je še dodatno pokazala v času izbruha epidemije t.i. koronavirusa.

Vse od začetka razglasitve pandemije na zbornico prejemajo veliko telefonskih klicev in e-sporočil; ne le njihovih članov, temveč vseh poslovnih subjektov. Zato so se odločili, da v teh kriznih časih vsem – ne glede na članstvo – dajo brezplačne nasvete in informacije glede pogojev za opravljanje dejavnosti, delovnopravnih postopkih ter uveljavljanju državnih ukrepov za blažitev posledic razglašene epidemije v gospodarstvu.

OOZ Škofja Loka tako na svoji spletni strani www.ooz-skofjaloka.si tekoče objavlja informacije o ukrepih za pomoč gospodarstvu, koristne informacije pa so zbrane tudi na strani https://www.ozs.si/koronavirus-info. 

Stranke ob tem obveščajo, da je pisarna za obisk strank trenutno še vedno zaprta, vendar pa vloge za licence, dovolilnice, obrtna dovoljenja, evropska potrdila, vloge za vpis v imenik vodij del in vse ostale vloge, sprejemajo po pošti in po e-pošti. Predhodne informacije interesenti najhitreje dobijo tudi po telefonu.

Vse zahteve obravnavajo in rešujejo v najkrajšem možnem času.

Kontaktni podatki:

  • telefonske številke: 04 50 60 200, 04 50 60 205, 040 896 686, 041 441 098
  • e-pošta: ooz.sk.loka@siol.net

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev točke SPOT Registracija!

Kljub temu, da je pisarna zbornice do nadaljnjega za obisk strank zaprta, postopke vseeno izvajajo. Za dodatna pojasnila pokličite na eno od zgoraj navedenih številk in svetovali vam bodo, kako postopati!

Za razumevanje se zahvaljujejo.

Vir: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Delite:
Advertisements

Morda ste zgrešili

x