web analytics
23. julija, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Okej, nehajmo s teorijami zarot – tole je iz prve roke …

V uredništvo portala Gorenjska Online smo prejeli zanimivo e-pismo bralca. Objavljamo ga v celoti in bralce sprašujemo za mnenje.

Takole gre:

Zdaj mi pa vi fenomeni razložite eno stvar. Cepil sem se, ne ravno prostovoljno ampak sem se. Na internetu sem zasledil “teorijo zarote”, da se na mesto vboda prime kovanec ali ključ. Rekel sem si kakšna neumnost, strokovnjaki jo zanikajo, sem pa od zelo kredibilni ljudi, ki so to poizkusili izvedel, da je zadeva zelo čudna. Sem si rekel bom poizkusil, ne, da bi jo potrdil, ampak zavrgel. Na moje presenečenje, se mi je kovanec prilepil na mesto vboda, kot malo slabotnejši magnet, imam tudi sliko, 1 cm levo pade dol, 1 cm desno tudi, na mesto vboda se pa prime. Imam tudi sliko, ampak itak boste rekli, da sem si ga prilepil, samo si ga nisem, ker nisem imel nobenega namena tega potrjevati, ampak ovržti. Na moji koži ni bilo lepila, niti kakšnega olja ali kreme. Tole ste pa dolžni razložiti, ker to ni teorija zarote, ampak izkušnje ljudi, ki nismo prijatelji teorij zarote. Pristajam na vsako razumljivo razlago, zakaj je mesto vboda namagneteno. Če boste tole brisali, boste pa samo potrdili, da tu dejansko nekaj ni v redu. Bom pa vsekakor to resnico širil naprej, ker imajo ljudje pravico vedeti pa nisem anticepilec…

Tole sem jim poslal na NIJZ. Osebno preverjeno. Še slika, ne nisem si ga prilepil…

Bralec je dodal tudi fotografijo lastne rame, na kateri se drži kovanec na mestu cepljenja, vendar v dogovoru z njim fotografije ne posredujemo. Naj dodamo še, da gre – po našem mnenju – za kredibilen vir in ne kako potegavščino.

Kako komentirate?

Gorenjska Online lahko podprete z gesto dobre volje. Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.

 

Naslovna fotografija: KLIK

Advertisements