web analytics
27. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

O INTERESIH in ozadnjih svetovne norije …

Dr. Reiner Fuellmich je ugleden in svetovno znan pravnik. O njem smo na naši strani že pisali, a ne bo odveč, če nekaj kratkih podatkov ponovimo. Omenjeni gospod je v preteklih letih raziskoval različne škandale velikih korporacij, med drugim tudi Volkswagna. Kako je bila razkrita prevara z emisijami škodljivih plinov pri izpustih iz Volkswagnovih avtomobilov, se bo spomnil marsikateri bralec. 

 

Med drugim je dr. Fuellmich delal kot raziskovalni sodelavec na Pravni fakulteti Univerze Georg-August v Göttingenu, kjer je doktoriral. Preden se je pridružil odvetniški pisarni, je delal v korporacijskem bančništvu Deutsche Bank v Nemčiji in na Japonskem.

Dr. Fuellmich je objavil različne članke in knjige s področij bančnega prava, medicinskega prava in mednarodnega zasebnega prava ter poučeval kot profesor in predavatelj na univerzah v Nemčiji in Estoniji. V spodnjem posnetku med drugim pravi:

Začel bom s tem, kaj se je zgodilo v maju leta 2019 in na začetku leta 2020, nadaljeval pa s tem, kar se je zgodilo pred dvanajstimi leti ob pojavu t.i. svinjske gripe. Tako boste lahko razumeli ozadje moje nadaljnje razlage. Pred več kot letom dni, v maju 2019, je izvedla CDU (Krščanska Demoktratska Unija, stranka v Nemčiji), močnejša od obeh vladnih strank, očitno na zahtevo pomembnih protagonistov farmacevtske in tehnične industrije, kongres pod nazivom Global Health (svetovno zdravje, op.p.).

Bolj ali manj nepomembnih govorov, ki naj bi služili le mreženju  z lobisti, nista imela le Angela Merkel in Jens Spahn, vodilna člana CDU, temveč tudi profesor Dorsten, virolog iz univerzitetne bolnice Charité, pa prof. Weiler, veterinar in direktor RKI (Inštitut Robert Koch) ter Adhanom Ghebreyesus Tedros, filozof in direktor Svetovne zdravstvene organizacije WHO.

Navzoča sta bila tudi oba glavna lobista dveh največjih svetovnih zdravstvenih skladov Bill & Melinda Gates Foundation in Wellcome Trust, ki sta se prav tako priključila temu zboru. Slabo leto kasneje so imele prav te osebe odločilno vlogo pri izbruhu svetovne pandemije, v kateri so množični PCR testi dokazovali domnevne množične okužbe po vsem svetu. Te domnevne okužbe so bile utemeljitev la t.i. lockdown po vsem svetu, za uvajanje t.i. socialne distance in obvezno nošenje mask.

Ob tem je potrebno vedeti tudi, da so pred 12 leti spremenili definicijo pandemije. Do takrat je za pandemijo veljalo, da gre za svetovni bolezenski pojav z velikim številom težko obolelih in številnimi smrtnimi žrtvami. Nenadoma pa naj bi bila definicija le še svetovni bolezenski pojav brez težkih obolenj in množičnih smrti.

Zaradi te presenetljive in nikoli razložene spremembe definicije …

Več si poglejte v spodnjem posnetku; svetujemo, da si ga pogledate namesto večernih strašil. Pardon, poročil …

Seveda se bo hitro našel kdo, ki nas bo označil za teoretike zarot, za objavljanje nerelevantnih vsebin, za “potrčkote” in podobno, ampak …

Vnovič poudarjamo, da nikomur ne vsiljujemo nobene “resnice”. Vsak naj sam pri sebi pretehta informacije, ki jim je izpostavljen. Nato naj pretehta dejstva … in šele zatem začne z uperjanjem prsta. Mi pa bomo s predstavljanjem drugačnih pogledov na plandemijo nadaljevali tudi v prihodnje.

Pa srečno!

(Visited 22 times, 1 visits today)