web analytics
23. oktobra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

“Odpustite prasico!”; zdravstveni delavci ob rušenju kipa simbolično od junakov do bedakov

V Latviji so pred dnevi – natančneje 30. septembra – podrli nekaj čez 6 metrov visok kip v čast zdravstvenim delavcem v prvih bojnih linijah. Pri tem so protestniki kip medicinske sestre obute v rožnate krokse in opremljeno z obrazno masko popisali z gesli, kot sta »Odpustite prasico« (Fire the Bitch, op.p.) in »Necepljena« (Unvaxxed, op.p.), nato pa kip podrli na tla.

Kip, postavljen pred samo 16 meseci, je simboliziral medicinsko sestro z laboratorijsko haljo, masko in rokavicami, z dlanmi obrnjenimi proti nebu. Umetnika Aigarsa Bikšeja je navdih za skulpturo našel ob spremljanju televizijskih novic o žrtvovanju zdravstvenih delavcev v prvih bojnih linijah z namenom reševanja pacientov v plandemiji neke bolezni, ki ji po nemarnem tod ne bomo omenjali imena. Aigars sam je povedal, da je skulpturo brez pomislekov naredil še preden je imel informacije o tem, da gre pri pecivih, ki so sledila, v resnici za poskuse genskih terapij na ljudeh.

Tisoči medicinskih sester in zdravnikov po svetu se z eksperimentalnimi zvarki, ki so bili javnosti predstavljeni kot peciva, ne strinja. Masovna zavračanja vloge laboratorijskih podgan med zdravstvenim osebjem so seveda vznemirila mafijo, ki si jemlje izključno pravico odločati o življenjih milijard ljudi po svetu, zato so se začeli v medijih orkestrirani napadi na medicinsko osebje, ki ne sledi zapovedanim smernicam posiljevanj s pecivi.  Pri tem vsepovsod po svetu dominantni in s kapitalom podprti mediji prste upirajo v menda majhne in nepomembne skupine levičarjev (v Sloveniji jim rečejo komunajzerji), ki da so v resnici nepomembne in omenjanja nevredne … pa jih je očitno vseeno potrebno oemnjati.

Znanost proti znanstvenikom

Nekritično sprejemanje tržnih sloganov farmacevtskih podjetij je tisto, kar globalna farmacevtska mafija imenuje “sledenje znanosti”. Vedno več osveščenih zdravnikov pa pove, da se temu nikakor ne da reči sledenje znanosti, pač pa je potrebno poimenovati z – sledenje znanstvenikom … pri čemer v isti sapi povedo, da gre za znanstvenike, ki so na plačilnih listah velikih farmacevtskih gigantov. Več kot 7000 uglednih zdravnikov in znanstvenikov z vsega sveta, ki so v zadnjem letu in pol ob obravnavi svojih pacientov bili prisiljeni slediti smernicam uradne medicinske znanosti, je že javno izrazilo resno zaskrbljenost zaradi dogajanj.

Bodo zdravnike in medicinske sestre zamenjali vojaki?

Vedno več je indicev, da je globalna farmacevtska mafija pripravljena zamenjati medicinsko osebje z vojaki … vse pa v imenu skrbi za “javno zdravje”. Samo v New Yorku naj bi načrtovali zamenjavo vsaj 72.000 zdravstvenih delavcev v prvih bojnih linijah, ki zavračajo “peciva” z vojaškim osebjem; le-to naj bi po poročanjih dominantnih medijev nesebično priskočilo na pomoč v zdravstveni stiski

Vir fotografije: KLIK

Kar se tiče nas, bi tak postopek le pomagal dokazati kliše za novo generacijo: nobena situacija ni tako slaba, da je vladno posredovanje ne bi moglo še drastično poslabšati. Samo pomislite na našega prvega vojačka

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Vir informacij, naslovne fotografije ter prve fotografije v članku: KLIK

Advertisements